öğrencisiniz ve elinize 1500TL geçti bunu nasıl arttırırsınız? fikirlerinizi bekliyorum mümkünse şans oyunları vs önerisi olmasın
quote:Orijinalden alıntı: buraks122 Mümkün değil demişsiniz ama fenere Trabzon'a bursaya bas derim teşekkürler başka önerisi olan?
quote:Orijinalden alıntı: SteFun üst üste koy üremelerini bekle bekleyemedim makasla ortadan kestim paraları şimdi birsürü param oldu quote:Orijinalden alıntı: respawn05 borsa borsa hakkında pek bilgim yok ama yazdım bi kenara araştıracam teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: turkeer89 quote:Orijinalden alıntı: SteFun üst üste koy üremelerini bekle bekleyemedim makasla ortadan kestim paraları şimdi birsürü param oldu quote:Orijinalden alıntı: respawn05 borsa borsa hakkında pek bilgim yok ama yazdım bi kenara araştıracam teşekkürler o parayla bimden 150 tane hisse alırsın
quote:Orijinalden alıntı: Poker in the Face quote:Orijinalden alıntı: turkeer89 quote:Orijinalden alıntı: SteFun üst üste koy üremelerini bekle bekleyemedim makasla ortadan kestim paraları şimdi birsürü param oldu quote:Orijinalden alıntı: respawn05 borsa borsa hakkında pek bilgim yok ama yazdım bi kenara araştıracam teşekkürler o parayla bimden 150 tane hisse alırsın şakasına demiştim ciddiye almışsın
quote:Orijinalden alıntı: respawn05 quote:Orijinalden alıntı: Poker in the Face quote:Orijinalden alıntı: turkeer89 quote:Orijinalden alıntı: SteFun üst üste koy üremelerini bekle bekleyemedim makasla ortadan kestim paraları şimdi birsürü param oldu quote:Orijinalden alıntı: respawn05 borsa borsa hakkında pek bilgim yok ama yazdım bi kenara araştıracam teşekkürler o parayla bimden 150 tane hisse alırsın şakasına demiştim ciddiye almışsın benim de lafımı ciddiye alan var bkz. ihç
Basit bir arttırma yöntemi olabilir ama altın derim. 1500'e al bir şeyler, 1-2 ay sonra yarı fazlasına bozdurursun. Dip Not: Bu mesaj ironi olarakta algılanabilir. Her geçen gün altın değeri artıyor!
quote:Orijinalden alıntı: turkeer89 öğrencisiniz ve elinize 1500TL geçti bunu nasıl arttırırsınız? fikirlerinizi bekliyorum mümkünse şans oyunları vs önerisi olmasın BANKAYA KOY DURSUN 300 LIRASINA SATISI KOLAY BISEY AL UCUZA KACAK TEL FELAN 2 KATINA SAT LİSE ÖNLERİNDE
quote:Orijinalden alıntı: Poker in the Face quote:Orijinalden alıntı: respawn05 quote:Orijinalden alıntı: Poker in the Face quote:Orijinalden alıntı: turkeer89 quote:Orijinalden alıntı: SteFun üst üste koy üremelerini bekle bekleyemedim makasla ortadan kestim paraları şimdi birsürü param oldu quote:Orijinalden alıntı: respawn05 borsa borsa hakkında pek bilgim yok ama yazdım bi kenara araştıracam teşekkürler o parayla bimden 150 tane hisse alırsın şakasına demiştim ciddiye almışsın benim de lafımı ciddiye alan var bkz. ihç ben turkeer89 için demiştim alıntı biraz büyük olunca karışmış konu dağılmasın yoksayın alıntıyı
quote:Orijinalden alıntı: MAVİT BANKAYA KOY DURSUN 300 LIRASINA SATISI KOLAY BISEY AL UCUZA KACAK TEL FELAN 2 KATINA SAT LİSE ÖNLERİNDE böyle bişey yapmayı düşüyorum mediamarktta bazen son kalan ürünleri fln çok çok ucuza satılyolar alıp internette satabilirim denk gelirsem quote:Orijinalden alıntı: Volkoff 1500 tl niz olsa nasıl attırırsınız diye okudum bunun olacağını biliyordum quote:Orijinalden alıntı: respawn05 şakasına demiştim ciddiye almışsın mantıklı ama olabilir borsa neden olmasın quote:Orijinalden alıntı: I need $ Sanırım riske girmeden kazanmak istiyorsun o zaman fazla bişey kazanamazsın o parayla. 1-0 olsun bizim olsun
quote:Orijinalden alıntı: Volkoff 1500 tl niz olsa nasıl attırırsınız diye okudum kesinlikle iddaa oynayın ama tek kupona 1500 girmeyin , 50TL lik kuponlar halinde girin illa ki birisi tutar fazlasını kazanırsınız
Altın diyen arkadaş altın piyasasından haberi yok sanırım Sürekli takip edebilirsen döviz alıp satabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum
Telefon aksesuari al sat heleki iphone uygun fiyata satarsan iyi para katlarsin Ticaret her zaman iyidir