Şimdi Ara

1500 TL'YE MTB BİSİKLET TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum üyeleri çelik kadrolu bisikletimden gına geldiği adam akıllı, sağlam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1500 tl.
    Hangi amaç için kullanacaksın diye soracak olursanız günde en az 1 saat sahilde sürmek, şehirler arası turlara katılmak, 5-10 km uzaklıktaki spor salonuna gitmek için düşünüyorum (spora spor yaparak gitmek komik olsa gerek )

-Mersini bilenler bilir dümdüz yol bundandır ki bisiklet süren insan sayısı biraz fazla fakat bu yol bisikleti al bin işte demenizi gerektirmez lakin asfaltla sınırlı kalmak istemiyorum.

Teknik özellikleri olarak olmazsa olmaz dediğim özellikler şu şekil olmalıdır: En az acera değiştirici, hidrolik disk fren, gidondan kilitli maşa.

Son olarak toparlamak gerekirse fiyat/performans odaklı bisiklet arıyorum ve max 15 kilo olmalı mesela bisiklet şekil fakat ön - arka vites altus ee ne anladın bu işten ? Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum herkeze bol pedallamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 16 Mayıs 2017; 23:46:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.