Şimdi Ara

1500 TL'YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda xperia z2 c5 lg g3 htc gibi telefonlar var hangisi almam daha mantıklı?

Aradığım özellikler :

Uzun süre götürebilmesi
    Sağlamlık
    Hız
    Kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

g4 1500 değil ki?
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

ithalatçı garantili bulunabiliyor

o nasıl oluyor hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden telefoncuları mı diyorsun büyük mağazalar yerine?

bende pek araştırmadım ama telefonda sorun oluyorsa telefonu direk aldığın yere veriyorsun galiba

o iş dandik geliyor bana

Z2'ye ne diyorsun aklıma en çok yatanı o oldu?

z2 biraz eskidiği için soğuk bakıyorum z5 olabilir yada z4

onların da fiyatı bana soğuk hocam 1500 den sonrasında elim titrer yani bi telefona o kadar para gommek bilemiyorum cok ayrı özellikleri de yok zaten

c4 1100 e bulunuyor diyorlar ama bir araştır mağazalardan

c5 alabilirim hocam 1300 1400 falan ama bilmiyorum sadece on kamera icin alınır mı? z2 daha iyi gibi duruyor

yani z2 tasarımın seviyorsan z2 alın ozaman tasarıma önem veriyorsanız

c5 te cok guzel ama performans olarak falan z2 daha ustun z serisi kararsızım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı kriterlere ve bütçeye yakın telefonları araştırıyorum, z2 de kronik sorunlar fazlasıyla can sıkıyor gördüğüm kadarıyla, z2 kronik sorun yazıp bakabilirsiniz. Ben de c5 etrafında dolanıp duruyorum ama o da amiral gemisi zımbırtısı değil yani Z serisi kadar destekleneceğini sanmıyorum ve şarjının dolum süresi 3.5 saati falan buluyormuş o biraz kafamı karıştırdı. Htc desire 820 ye baktım onun da şarj konusunda sıkıntıları var gibi duruyor ve lollipop güncellemesiyle farkedilir bir şekilde yavaşlama, takılma ve şarj sorunu olmuş 5.02 de bunlar varmış 5.1 çıktımı bilmiyorum. Huawei G7 varmış sanırım ama ben markaya güvenmediğim için hiç araştırmadım. Samsung hiç sevmiyorum fakat sanırım note 4 e bütçeyi zorlayacağım. Bu arada iphone dan geçeceğim. Hepsiburadadan lumia 1520 aldım fakat sim kartı okumada sorunu olduğu için geri verdim windows platformunu beğendim ama yine de nokia ya güvenemiyorum o yüzden androide yönümü çevirdim. Bayadır araştırdığım için belki size de yardımı olur diye düşündüm...

"Bilgisizlerin geçtikleri mevkiye yaptığı fenalığı, yüzlerce aslan bir araya gelse yapamaz." Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: melihyildiz

Ben de aynı kriterlere ve bütçeye yakın telefonları araştırıyorum, z2 de kronik sorunlar fazlasıyla can sıkıyor gördüğüm kadarıyla, z2 kronik sorun yazıp bakabilirsiniz. Ben de c5 etrafında dolanıp duruyorum ama o da amiral gemisi zımbırtısı değil yani Z serisi kadar destekleneceğini sanmıyorum ve şarjının dolum süresi 3.5 saati falan buluyormuş o biraz kafamı karıştırdı. Htc desire 820 ye baktım onun da şarj konusunda sıkıntıları var gibi duruyor ve lollipop güncellemesiyle farkedilir bir şekilde yavaşlama, takılma ve şarj sorunu olmuş 5.02 de bunlar varmış 5.1 çıktımı bilmiyorum. Huawei G7 varmış sanırım ama ben markaya güvenmediğim için hiç araştırmadım. Samsung hiç sevmiyorum fakat sanırım note 4 e bütçeyi zorlayacağım. Bu arada iphone dan geçeceğim. Hepsiburadadan lumia 1520 aldım fakat sim kartı okumada sorunu olduğu için geri verdim windows platformunu beğendim ama yine de nokia ya güvenemiyorum o yüzden androide yönümü çevirdim. Bayadır araştırdığım için belki size de yardımı olur diye düşündüm...

Sağ ol hocam genel olarak aynı düşünüyoruz ama z2 nin kronik sorunlarını hiç duymadım ben kullanıcılarına sorduğumda tek sikayet ettikleri nokta on kamera onun dısında telefonun bir sıkıntısı yok gibi

edit:z3 ün fiyatı 1500 olsa anında alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 2 Kasım 2015; 21:13:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.