Bildirim
1500 tl pc toplamak istiyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güncel?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1500 tl ye oyun pc si imkansız gibi birşey bütçeni en az 1000 tl daha artırman lazım
Ayrıca konu yanlış yerde. -
Tşkr ederim foruma yeni üye oldum.. Konuyu nereye açayım..
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım_35
Tşkr ederim foruma yeni üye oldum.. Konuyu nereye açayım..
en üste dahili bileşenlere sistem tavsiyesi olarak açmalısınız -
ikinci el olarak, g3258(yada biraz daha bütçe ile 4. nesil i5), h87, r7 370,8gb ram, 120gb ssd, 500gb hdd 400wpsu+kasa şeklinde bir sistemi 1100-1200 tl arasına toplamışlığım vardır.
ikinci elde üst seviyeden den ziyade orta seviye toplanması mümkün.
bütçe de 300-400 tl fazla var bu farkı işlemci tarafına yada ekran kartı tarafına yüklenerek ben topladığım sistemden daha güçlü bir sistem toplanılabilir.
işin içine oyunculara özel monitör klavye mouse mousepad kulaklık gibi eksesuarlar girerse 1500 tl ye bunları almak mümkün olamayabilir. -
Oyun çok önemli değil. Ev-Ofis PC kurmak istiyorum.
× 21" monitör (göz yormayan yansımasız olsun. Film izlerim. Gezilerde çektiğim foto/videoları izlerim
× 400 Kasa
× 500 veya (1 tb hdd)
× 1 gb ekran kartı
× Klavye-mous-hoparlör
× i5 işlemci
× 8 GB ram
Kdv dahil 1500 TL bütçe var.
Tavsiyeniz ne olur
-
-
@They Call Me Alpha Eyvallah çok teşekkür ederim.
Cbox monitorleri hiç bilmiyorum. İlk defa senden duydum.
Philips, LG, Sony, ViewSonic hangisi ayarındadır ?
Tekrar teşekkür ederim. Çok sağol -
ikinci el olarak, g3258(yada biraz daha bütçe ile 4. nesil i5), h87, r7 370,8gb ram, 120gb ssd, 500gb hdd 400wpsu+kasa şeklinde bir sistemi 1100-1200 tl arasına toplamışlığım vardır.
ikinci elde üst seviyeden den ziyade orta seviye toplanması mümkün.
bütçe de 300-400 tl fazla var bu farkı işlemci tarafına yada ekran kartı tarafına yüklenerek ben topladığım sistemden daha güçlü bir sistem toplanılabilir.
işin içine oyunculara özel monitör klavye mouse mousepad kulaklık gibi eksesuarlar girerse 1500 tl ye bunları almak mümkün olamayabilir. -
1.279 TL
http://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/intel-i7m-2gb-ekartli-monitorlu-bilgisayar-P111185649
Böyle bir PC buldum. Firma hakkında bilgim yok. Ne tavsiy edersiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X