Şimdi Ara

1500 TL Monitör dahil sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1500 TL civarında bir oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum. Uçuş simülasyonu ağırlıklı olacak. (Flight Simulator X, Falcon BMS 4.32, X-Plane 10, DCS-A10c Warthog) Tabi bunların yanında Battlefield 3 gibi güncel oyunları da oynayacağım. Bu fiyata monitör de dahil olacak ve 120 GB yada biraz daha yüksek kapasiteli bir SSD düşünüyorum. Pentadan bayi fiyatı üzerinden toplayacağım sistemi. Sanırım son kullanıcı fiyatından biraz daha uyguna gelecek bana. Meslek bilgi işlem ama serverlarla, backup cihazlarıyla uğraşmaktan oyun tarafından uzak kaldık :( Dolayısı ile güncel f/p donanımlarından bihaberim :( Fiyatta ufak tefek oynamalar olabilir sanırım. Herhalde bu fiyata hem monitör hem ssd olacağı için Intel bir sistem toplamak mümkün olmayacak gibi. Zaten öyle bir takıntım da yok. Bu bütçe ile alacağım maksimum performans önemli. Bu arada X-Fi XtremeMusic ses kartım var. Bir de TV kartı takabilirim sisteme. Bu yüzden anakartta en az 2 pci slotu olursa harika olur. Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Merhaba arkadaşlar. 1500 TL civarında bir oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum. Uçuş simülasyonu ağırlıklı olacak. (Flight Simulator X, Falcon BMS 4.32, X-Plane 10, DCS-A10c Warthog) Tabi bunların yanında Battlefield 3 gibi güncel oyunları da oynayacağım. Bu fiyata monitör de dahil olacak ve 120 GB yada biraz daha yüksek kapasiteli bir SSD düşünüyorum. Pentadan bayi fiyatı üzerinden toplayacağım sistemi. Sanırım son kullanıcı fiyatından biraz daha uyguna gelecek bana. Meslek bilgi işlem ama serverlarla, backup cihazlarıyla uğraşmaktan oyun tarafından uzak kaldık :( Dolayısı ile güncel f/p donanımlarından bihaberim :( Fiyatta ufak tefek oynamalar olabilir sanırım. Herhalde bu fiyata hem monitör hem ssd olacağı için Intel bir sistem toplamak mümkün olmayacak gibi. Zaten öyle bir takıntım da yok. Bu bütçe ile alacağım maksimum performans önemli. Bu arada X-Fi XtremeMusic ses kartım var. Bir de TV kartı takabilirim sisteme. Bu yüzden anakartta en az 2 pci slotu olursa harika olur. Şimdiden çok teşekkürler.

ssd de dahilmi 1500 tl içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mute2323 -- 30 Temmuz 2013; 10:57:56 >

• mute2323 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki dahil. Zorlamaya da gerek yok. Olmuyorsa SSD yi daha sonra da alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 30 Temmuz 2013; 11:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Ne yazık ki dahil. Zorlamaya da gerek yok. Olmuyorsa SSD yi daha sonra da alabilirim.

1500 tl yi sadece kasaya ayırman lazım arkadaşım.
  • mute2323 kullanıcısına yanıt
    Olmadı öyle yapacağım. Çok kıytırık bir şey de toplamak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 TL Monitör önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.