Şimdi Ara

1500 TL Laptop Tavsiyesi Alabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversiteye başladım ve ihtiyacım olduğundan dolayı 1 ay sonra bir laptop alacağım. Bütçem kısıtlı, bundan dolayı maksimum 1500 TL verebilirim.

İnternet alışverişi düşünmüyorum, Vatan Computer veya Teknosa'dan inceleyerek almayı düşünüyorum.

-Oyun olarak CS:GO'ya başlamayı düşünüyorum. Normal şartlarda 2 ayda bir oyun falan oynarım. Meraklısı değilim yani.
    -İnternette sörf çok yaparım, flash açmada falan da sıkıntı yaratmasın, video açarken kasmasın.

Bu kriterlerde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, bir sorunuz olursa cevaplamaya hazırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Aynı tavsiye bana da lazım.

• Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, konu güncel

• https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x541ua-dm1296d-i3-6006-4gb-128gb-ssd-fullhd-156-fdos-P201332452
    pc hem full hd bu fiyata bulman çok zor ayrıca 128 gb ssd var
    eğer film foto arşivi yapıcaksan 100-150 tlye harici disk alırsın.
    kısacası bu fiyata bence en iyisi bu internette ki yorumlara bakarsan herkes memnun bu pcden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x541ua-dm1296d-i3-6006-4gb-128gb-ssd-fullhd-156-fdos-P201332452
    pc hem full hd bu fiyata bulman çok zor ayrıca 128 gb ssd var
    eğer film foto arşivi yapıcaksan 100-150 tlye harici disk alırsın.
    kısacası bu fiyata bence en iyisi bu internette ki yorumlara bakarsan herkes memnun bu pcden

Hocam fiyata göre çok güzel ama inceleyerek elden almayı düşünüyorum Teknosa veya Vatan'dan.. Saygılar

• Konu güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mağazalardan alacaksan o paraya amd işlemcili bir bilgisayar bulabilirsin ancak. O da kendi sitelerinden 22.00'den sonra denk getirirsen.
  • Utkowski kullanıcısına yanıt
    hocam sen bilirsin ama bence pek doğru bir karar değil. bu tarz sitelerde fiyat daha uygun oluyor ve n11 den aldığınızda ürün size geldikten gördükten sonra alışverişi tamamlıyorsunuz beğenmezseniz geri gönderirsiniz. benim kuzenim yakın tarihte aldı hem çok ince şık hem de özellikleri gayet iyi
  • Numan cemil kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı cs go oynatamaz gibi aslında yinede tam bilmiyorum. Bu arada arkadaşa katılıyorum n11 tarzı sitelerden almanız daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

hocam sen bilirsin ama bence pek doğru bir karar değil. bu tarz sitelerde fiyat daha uygun oluyor ve n11 den aldığınızda ürün size geldikten gördükten sonra alışverişi tamamlıyorsunuz beğenmezseniz geri gönderirsiniz. benim kuzenim yakın tarihte aldı hem çok ince şık hem de özellikleri gayet iyi

Anladım hocam bu bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim , saygılar

• Arkadaşlar Vatan veya Teknosa'dan önerisi olacak var mı ?

• Konu güncel

• Güncel

• arkadaslar bende hazır konu ve butce bellıyken sormak ıstıyorum
    1500u gecmeden nette sorf yapmak tvye baglayıp dızı ızlemelık laptop arıyorum ne onerırsınız?
  • Konu güncel arkadaşlar

• Aynı tavsiye bana da lazım. Öğretmen abalama alacağız. Mümkünse vatan,teknosa,bimeks,mediamarkt...
  • Evet tavsiye var mı dostlar ?

• Dell Inspiron 3567, Asus X541UA, Lenovo IP 110 alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.