Şimdi Ara

1500-2000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba. Baslikta belirttigim gibi 1500-2000 TL lik Oyun pc si topluyacagim. Sistemi insallah Temmuz da kurucagim. Onerilerinizi bekliyorum. Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gangster19 kullanıcısına yanıt
    imzanda zaten 2.000 tlik lik bi sistem varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

imzanda zaten 2.000 tlik lik bi sistem varya

Kardesim elden gitti o sistem. yeni sistem topluyorum o sistem 2500 3000 bin tl arasi zaten dikkatli bak

Ben de aynı şekilde pc arıyorum bulursan bana da haber vart ama elimde en fazla 1500 tl var
  • al imzamdaki sistemi geç
    Monitör,klavye vb. dahilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Monitör,klavye vb. dahilmi?

Yok sadece Kasa hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Ben de aynı şekilde pc arıyorum bulursan bana da haber vart ama elimde en fazla 1500 tl var

tmm kardes pm atarim.

• Abicim bu çok pahalı bana göre ya şöle 1.300-1.500 arası yapsan nasıl olur bir de bizim orda bir bilgisayarcı varda ona yaptıracaktım 1365 tl dedi şöle bir pc idi 8gb ram 2gb 256bit ekran kartı 1tb harddisk i5 3.4Ghz fln diye devam ediyor sence iyi mi sölemiş yoksa pahalı mı üstelik 19'' ekran led med dedi de önemli degildir galiba o sen bana her şeyi ile en fazla 1.500 tl ye bir pc linki atsan zaten oynayacagım oyun lar çok büyük olmaz Tera:Rising oynuyorum en fazla oynayacagım oyunlar o kdrdır oyunu normal hızlı gram donmadan oynasam yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Abicim bu çok pahalı bana göre ya şöle 1.300-1.500 arası yapsan nasıl olur bir de bizim orda bir bilgisayarcı varda ona yaptıracaktım 1365 tl dedi şöle bir pc idi 8gb ram 2gb 256bit ekran kartı 1tb harddisk i5 3.4Ghz fln diye devam ediyor sence iyi mi sölemiş yoksa pahalı mı üstelik 19'' ekran led med dedi de önemli degildir galiba o sen bana her şeyi ile en fazla 1.500 tl ye bir pc linki atsan zaten oynayacagım oyun lar çok büyük olmaz Tera:Rising oynuyorum en fazla oynayacagım oyunlar o kdrdır oyunu normal hızlı gram donmadan oynasam yeter

Kardes sıstem ıyı ıslemcıyı sor o.c yapılıyormu Ekran kartını bıraaz daha para koy cunku oyun sıstemlerınde en pahalı parca ekran kartı olması gerekır. 2 gb devrı bıttı 3 gb bır tane al.. 8 gb ram sana yeter ıstersen bıraz harddısten kısıp ssd almanı onerırım pc ın hızlı da olmus olur.. ben olsam fx 6300 veya 8350 alırım.. ı5 alacaksan sa gtx 660 bı ekran kartı al..

• Ekran kartı 3 gb 128 bit olsa kötü mü olur birine sordum bilgisayrlarda en fazl 64 bit olur dedi ekran kartında olandan başka bit var mı bilgisayrlarda ?Bir de Nvidia al dediler de Nvidia ile amd radeon fln onlar arasında uçurum fark var aynı ekran kartı olmasına ramen ndn Nvidia lar daha pahalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 27 Haziran 2014; 14:49:30 >
    AMD FX X8 8320

GIGABYTE 970A-UD3P

POWERCOLOR R9 280X TurboDuo GDDR5 3GB 384Bit

GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1866Mhz CL9 1.5V

ZALMAN Z3 PLUS

CORSAIR VS SERİSİ 650W

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm

Toplam 2037 TL.

Vatan internet fiyatlarıdır.
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    64 bit dedigi işletim sistemi ve işlemcinin veri yoludur en fazla dedigine göre,, 896 bit bile ekran kartı var sen karıştırıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 27 Haziran 2014; 15:12:46 >
  • bir de bilgisayarı hazır alınca yanında win 8 win 7 işletim sistemi veriyormuş toplama yapınca onu almassak daha mı ucuz gelir bana dediler ki win 8 olunca pc de 200 tl civarı fark eder diye bir de vatandan şuna bakıyordum az önce H530 INTEL CORE İ5 4440 3.1 GHZ 8 GB DDR3 1 TB HDD 2 GB NVIDIA GT635 WIN8 1399 tl idi şimdi 1455 oldu ndn dir sence ve bu pc her oyunu normal seviyede sorun yaratmaycak şekilde kaldırır mı ?
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    orjinal windows oldugu için hazır bilgisayarlar pahalı olur,tabi windowssuz free dos olarak satılanlarıda var ama en iyisi kendin toplaman,o dedigin 13999 tl lik bilgisayarın ekran kartıda 5 para etmez
  • sen bana öner linkli bir şekilde vatandan topla 1200-1500 civarı birşey olsun.Bir de yani 1399 tl olan pc her oyunu kaldırmaz mı diyorsun ?Kaldırırsa onu alcam zaten çok büyük oyunlar oynamam en fazla Tera:Rising duydun mu hiç onun gibi oyunlar oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 28 Haziran 2014; 14:49:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.