Şimdi Ara

1500- 2000 TL Arasi Gunluk Kullanim Icin Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi bir laptop arıyorum arkadaşım için
    Ne tavsiye verebilirsiniz
    Eskiden çok ilgilenirdim ama teknolojinin hızına yetişemiyoruz valla
    Şimdiden teşekkürler

Ürün teknosa, media markt gibi yerlerden olmalı arkadaslar
    Dizi- film izlemek için falan olacak en büyük aksiyon tahminen
    Üniversite öğrencisi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da aynısından lazım.

Oyun oynatmasına gerek yok.

Öğretmen ablama alacağız. Word EXcel rahat çalıştırsın, açılır kapanırken fazla zorlanmasın yeterli.
  • Evet hocam, aynı sayılırız

Up

Up

• Bu forum artık zenginlerin mekanı. Adam konu açıyor 7bine 10 bine laptop diye 100 cevap geliyor. Biz gibi 2000 lik arayanların kimse yüzüne bakmıyor :)
  • Ben de arıyorum hangisi mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyigit

Ben de arıyorum hangisi mantıklı

Hıcam limiti biraz artıranilirseniz sd li bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Hem hız lı olur hem sessiz hem de ısınma problemi yaşamazsınız. Ben Lonovo ideapad 320s aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.30 yillik parcalar
    5 yıl önce açıldı
    825.000 TL'ye Arac Onerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

quote:

Orijinalden alıntı: tamyigit

Ben de arıyorum hangisi mantıklı

Hıcam limiti biraz artıranilirseniz sd li bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Hem hız lı olur hem sessiz hem de ısınma problemi yaşamazsınız. Ben Lonovo ideapad 320s aldım.

Kardeşim link atarmisin aldığın pc yi memnun musun

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Threebuddha

ŞU iki bilgisayar arasında kararsız kaldım

siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden?
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-310-15-6-inç-amd-a10-9600p-2-4-ghz-12-gb-1-tb-r6-2-gb-notebook-1169873.html?gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmaYlt0-k4t-Q2WqEfkqtWvaPz_beFxQeGP6HzMknt3cTYCNMf_sx7UaAnMWEALw_wcB#teknik-bilgiler
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ba010nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-4gb-w10-notebook.html

ikisindede amd işlemci var ve aynı.
    lenovo full hd bu önemli bi artı bana kalırsa. ayrıca rami de 12 ama 8 ile o kadar fark etmez oyunlarda falan. hatta 12 gereksiz bence bu fiyat aralığında.

ekran kartı hp 4 gb üstelik r7 m440. lenovo 2 gb ve r6 bu önemli fark eder. ayrıntısını yazmamışlar ama.

oyun falan önemli değilse sırf full hd olduğu içn lenovo bence. ama oyun falan da oynarım diyorsanız birincisi.

tabii bir de o fiyatlara 7. nesil i5 işlemciler var bunu da düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 1 Kasım 2017; 11:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

quote:

Orijinalden alıntı: Threebuddha

ŞU iki bilgisayar arasında kararsız kaldım

siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden?
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-310-15-6-inç-amd-a10-9600p-2-4-ghz-12-gb-1-tb-r6-2-gb-notebook-1169873.html?gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmaYlt0-k4t-Q2WqEfkqtWvaPz_beFxQeGP6HzMknt3cTYCNMf_sx7UaAnMWEALw_wcB#teknik-bilgiler
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ba010nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-4gb-w10-notebook.html

ikisindede amd işlemci var ve aynı.
    lenovo full hd bu önemli bi artı bana kalırsa. ayrıca rami de 12 ama 8 ile o kadar fark etmez oyunlarda falan. hatta 12 gereksiz bence bu fiyat aralığında.

ekran kartı hp 4 gb üstelik r7 m440. lenovo 2 gb ve r6 bu önemli fark eder. ayrıntısını yazmamışlar ama.

oyun falan önemli değilse sırf full hd olduğu içn lenovo bence. ama oyun falan da oynarım diyorsanız birincisi.

tabii bir de o fiyatlara 7. nesil i5 işlemciler var bunu da düşünmek lazım.

Yanıt için teşekkürler

Sizin önerebileceğiniz bu fiyat aralığında 15 işlemcili bilgisayar var mı?

• Threebuddha T kullanıcısına yanıt
    https://www.webdenal.com/acer-nb-a515-51-i5-7200u-4gb-500gb-hd-g940mx-vga-2gb-15-6-linux_956771.html

mesela bu hem ekran kartı olarak iyi 940mx hem de bahsettiğim işlemcilerden birini kullanıyor. bu fiyata bence gayet ideal.

şurdan kendiniz de inceleyebilirsiniz ayrıca:
    http://www.hepsiburada.com/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98?filtreler=islemcitipi:Intel€20Core€20i5

oyun için kullanacaksanız üstteki bilgisayarı öneririm. günlük kullanım ise zaten pek fark etmez. hemen hemen hepsi benzer bu fiyat aralığınd.

notebookcheck sitesinden oynattığı oyunlara bakabilirsiniz her ekran kartının ve karşılaştırabilirsiniz:

sayfayı aşağı indirip bakın.
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 1 Kasım 2017; 17:48:35 >

• elessar13 E kullanıcısına yanıt
    Cunku 1500 tl ye markets girip alacagin cihaz zaten gelişmiş özelliklere sahip olmayacak ki o fiyata zaten laptop alırsan video izlemek ofis işlemleri dışında da kullanamazsın.

Kısaca git markete ve 1500 veya 2000 tl olan laptoplardan birini al pekte farkı yok.

Şimdi anladın m neden kimsenin yüzüne bakmadığını, kimsenin seni kucuk gördüğü falan yok nasıl olsa o butçeyle alacapın herhangi bir cihaz dan alacağın performans belli zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    Çok ağır saçmalamısmşsın kardeşim.Yani kusura bakma ama baya baya saçmalamışsın.1590-2000tl aralıgı en çeşitli aralıktır.Celeron,pentium,i3,i5 işlemcili laptoplar var bu aralıkta.Marketten laptop alan varsa da Allah rızası için parayı bana yollasın daha üst modelini alayım kendisine kalan parayi da bana hibe etsin fakirim

• AnlamakYetmez kullanıcısına yanıt
    ben de katılmıyorum asıl 3 bin 4 bin 5 binlerde zaten yüksek performans var. önemli olan minimum bütçeyle max performans yakalamk.
    i3 i5 modeller var ayriyeten ekran kartlarında r5m 430 lar 920m ler mxler r7 ler radeon 520 ler ne ararsan var bu fiyat ararlığı karman çorman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 6 Kasım 2017; 15:12:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.