Şimdi Ara

1500-200 TL ARASI LAPTOP ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugüne kadar hep masaüstü kullanmış bir kullanıcı olarak, ilk kez dizüstü almayı düşünüyorum.

Uzan zamandır piyasadan kopuk olduğum için sistem özellikleri (İşlemci,REM, Ekran kartı vb.) hakkında çok fikrim olamamakla birlikte, dizüstünü temelde standart multimedya kullanımı + oyun oynamak üzere kullanacağım.

Bütçemi çok aşmadan (mümkünse 1.750 TL'leri geçmeden) bu amaçla kullanabileceğim dizüstü bilgisayarlarla ilgili tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.

Hem uzun süredir piyasayı takip edemediğimden hem de bütçe kısıtı olduğundan fikirleriniz benim için çok önemli.

Teşekkürler;

• Marka olarak waio diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykusakci

Arkadaşlar Merhaba;

Bugüne kadar hep masaüstü kullanmış bir kullanıcı olarak, ilk kez dizüstü almayı düşünüyorum.

Uzan zamandır piyasadan kopuk olduğum için sistem özellikleri (İşlemci,REM, Ekran kartı vb.) hakkında çok fikrim olamamakla birlikte, dizüstünü temelde standart multimedya kullanımı + oyun oynamak üzere kullanacağım.

Bütçemi çok aşmadan (mümkünse 1.750 TL'leri geçmeden) bu amaçla kullanabileceğim dizüstü bilgisayarlarla ilgili tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.

Hem uzun süredir piyasayı takip edemediğimden hem de bütçe kısıtı olduğundan fikirleriniz benim için çok önemli.

Teşekkürler;

http://www.n11.com/asus-x550jk-xo012d-core-i5-4200h-4gb-500gb-2gb-gtx850m-156-fdos-P43912363?cid=604001&gclid=CM-uusmMvMMCFQjlwgoda2AAYw 4gb ram daha ilave edersen işlem tamamdır.

• Lenovo z510 candir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba L50D-B-14W ve Lenovo G5070 i5 tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.