arkadaşlar laptopumun ekranı kırıldı malesef :( 3 senedir çok güzel idare ediyordu, casper falandı ama bir kere servis yüzü görmedi. i7 işlemci vardı, tüm güncel oyunları full çözünürlükte oynuyordum düşünün. ekranı yapsam artık 1 sene ya götürür ya götürmez ondan yeni bilgisayar almaya karar verdim. fiyatları bilmiyorum en az eski bilgisayarım ayarında bir şey olsa yeter. i5 işlemcili istemiyorum bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
arkadaşlar laptopumun ekranı kırıldı malesef :( 3 senedir çok güzel idare ediyordu, casper falandı ama bir kere servis yüzü görmedi. i7 işlemci vardı, tüm güncel oyunları full çözünürlükte oynuyordum düşünün. ekranı yapsam artık 1 sene ya götürür ya götürmez ondan yeni bilgisayar almaya karar verdim. fiyatları bilmiyorum en az eski bilgisayarım ayarında bir şey olsa yeter. i5 işlemcili istemiyorum bu arada.
Arkadaşım Laptopun amacı ne ne için Laptop bide Laptop yerine neden Toplama PC Değil ona göre yardımcı olayım istediğin fiyata bütün oyunları açan laptop zor hemde yeni nesil oyunları
Notebook - Diz üstü ile ilgili tavsiye isteme konularınızı ve her türlü sorularınızı ilgili bölüme açınız. Dahili Bileşenler forumu, masaüstü PC ler içindir. Bu tür konular görüldüklerinde silinecektir.