Şimdi Ara

1500-1700 arası laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumun ekranı kırıldı malesef :( 3 senedir çok güzel idare ediyordu, casper falandı ama bir kere servis yüzü görmedi. i7 işlemci vardı, tüm güncel oyunları full çözünürlükte oynuyordum düşünün. ekranı yapsam artık 1 sene ya götürür ya götürmez ondan yeni bilgisayar almaya karar verdim. fiyatları bilmiyorum en az eski bilgisayarım ayarında bir şey olsa yeter. i5 işlemcili istemiyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

arkadaşlar laptopumun ekranı kırıldı malesef :( 3 senedir çok güzel idare ediyordu, casper falandı ama bir kere servis yüzü görmedi. i7 işlemci vardı, tüm güncel oyunları full çözünürlükte oynuyordum düşünün. ekranı yapsam artık 1 sene ya götürür ya götürmez ondan yeni bilgisayar almaya karar verdim. fiyatları bilmiyorum en az eski bilgisayarım ayarında bir şey olsa yeter. i5 işlemcili istemiyorum bu arada.

Arkadaşım Laptopun amacı ne ne için Laptop bide Laptop yerine neden Toplama PC Değil ona göre yardımcı olayım istediğin fiyata bütün oyunları açan laptop zor hemde yeni nesil oyunları

• geçmiş olsun neyse casperdan kurtulmana sevindim aslında krize sokuyor bu casper bu kadar dandik bi klavye bile görmedim ben hayatımda bence notebook alıcaksan asus i5 işlemcili 635M ekran kartlı modeli fiyatıda uygun http://www.netsiparis.com/detay/11201020375/ASUS-K55VJ-SX216D-NOTEBOOK-I5-3230-4GB-750GB-156-FREEDOS
  • Notebook - Diz üstü ile ilgili tavsiye isteme konularınızı ve her türlü sorularınızı ilgili bölüme açınız. Dahili Bileşenler forumu, masaüstü PC ler içindir. Bu tür konular görüldüklerinde silinecektir.

Notebook - Diz üstü bölümü
    http://resim.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.