Şimdi Ara

1500 1600tl civarı notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-1600tl aralığında bf, crysis vb. Fps oyunlarını orta ayarlarda 40-50fps civarı oynatabilecek notebook önerilerizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lira daha çıkarsanız Asus'un K555UB XO099D modeline bakın çok F/P bir bilgisayar olur kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battallboi

100 lira daha çıkarsanız Asus'un K555UB XO099D modeline bakın çok F/P bir bilgisayar olur kendisi.

100 lira daha çıkmasına gerek yok.
    Ürün N11 ve Gittigidiyor'da 1639 TL.. Kampanyalarla 1500-1600 arası bir fiyata maledebilir.

Örneğin N11'den alacaksa; 55 TL indirim + 50 TL cardfinans puan
    GG'den alacaksa; 1639 öder, maximum kart varsa 100 maxipuan kazanır. ayrıca hediye çeki de kazanır. haftaiçi alırsa %5 indirimli; 1557 öder 100 maxipuanla 1457'ye maletmiş olur.

Grafik kartı oldukça performanslı ideal bir ürün.
    Freedos olması sıkıntı değilse şu an F/P olarak 1 numara. Daha düşük fiyatlı 940m veya 930m ekran kartlı model yok. 920mli modeller de iş görür. 1300-1400TL'lere var.

• Yorumlarınız için teşekkürler baştan masaüstü toplamayı düşünüyordum ama sonradan fikrim değişti pazartesi günü şu an kullandığım bilgisayarımın anakart arızası kesinleşince alacağım ama çoğu bilgisayarda 5400rpm hdd var ne kadar kalitelidir ya da performans verir şüpheliyim şu an kardeşimin bilgisayarında da 5400rpm hdd var ve ara sıra işlemlerde çok sorun yaşıyorum olmazsa ya ssd alırım ya da eski bilgisayarımdaki wd balack 7200rpm hdd yi takarım. Bir de ısı konusunda nasıldır?

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    İşlemci açısından 4-5-6. nesil ürünlerde ısınma sorunu kademe kademe azaltıldı. Ama 940m ekran kartına ihtiyaç duyacağınız programlarda, oyunlarda yüklenme oldukça bilgisayar doğal olarak ısınır. Noteboooklarda ısınma sorunu öyle halledilmiş kıvama gelmedi. Sadece gaming notebooklardaki teknolojiler çözüm getiriyor.

HDD konusunda 7200'lük ürün piyasada bulmak zor. Ya da yine üst segment ürünlere yönelip SSD'li bir ürün alabilirsiniz. (Fiyat SSD yüzünden fazlasıyla etkilendiği için kendi düşünceniz gibi sonradan SSD terfisi yapmak daha czip olur)

Eğer o paraya güçlü bir makineye ihtiyaç varsa; taşınabilirlik önemli değilse masaüstü sistem toplamayı tekrar bir düşünün.
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Zaten taşınabilirlik kararımdan dönmeme neden oldu. Yarın anakart tamiri yapan yerden bilgi alıp değişim verirlerse akşamında almayı düşünüyorum
    İlginiz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.