Arkadaşlar merhaba bütçem başlıkta olduğu gibi 1500 1600 tl arasıdır.Masaüstü bir bilgisayara ihtiyacım olduğundan bir bilgisayar toplamam gerekiyor.ileri derecede yazılım ve gaming amacıyla kullanacağım.bilgisi olan üstadlarım beni aydınlatabilirse hepsine çok minnettar olurum.İyi forumlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Darkouldd
Arkadaşlar merhaba bütçem başlıkta olduğu gibi 1500 1600 tl arasıdır.Masaüstü bir bilgisayara ihtiyacım olduğundan bir bilgisayar toplamam gerekiyor.ileri derecede yazılım ve gaming amacıyla kullanacağım.bilgisi olan üstadlarım beni aydınlatabilirse hepsine çok minnettar olurum.İyi forumlar..
vatan,sinerji ?
vatan düşünüyorum
Vatandan önerecektim de bayadır vatandan öneri yapmıyordum sinerjiden çok daha ucuza geliyor fiyatlar. Önerecektim vazgeçtim fiyatları görünce.
Biraz geçtim bütçeyi ama r9 280 için değer. Eğer fazla gelirse güç kaynağını zalman zm500-lx yapıp ekran kartını r9 270x yapabilirsiniz. Ya da eski harddiskinizi kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkouldd
Sinerjinin ne oldugunu bilmiyordum da internetten araştırdım pek iyi şeyler söylenmiyor.vatandan parça önerisi yaparsanız daha iyi olur teşekkürler tekrar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme