Beyler oyunlarda kullanmak amacıyla 150 TL ye kadar limitli kulagı kaplayan bir kulaklıga ihtiyacım var.Ergonomi ve ses kalitesi benim icin cok onemli.Mumkun oldugunca kaliteli bir kulaklık istiyorum.
SENNHEISER KOSS SHURE CRESYN PLANTRONICS GRADO
vb markalardan mikrofonu olmaması ozellikle tercihim ama olursada sorun olmaz.
GRADO SR 60 Kulaklık Bu model ozellikle dikkatimi cekti eger kullanan varsa yorumlarsa sevinirim.
Tecrubelerinizi aktarabilirseniz cok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
sana tek bir önerim olcak bu konuda asla pişman olmazsın.
3h dayanıklı bi kulaklık mıdır peki? Hemen kırılacakmış gibi duruyo
vlla bende secmekte hala gucluk cekiyorum senin gibi bende arayis icindeyim creative3d tactic alpha alicaktim malzeme kalitesine cok laf solemisler almadim suanda bende ariyorum olmazsa kablosuz 200civari urunler bakicam ustadim
Tactic 3d alpha'nın incelemelerine yorumlarına falan ben de baktım. Biri iyi diyo biri berbat diyo. 200 civarı thermaltake ürünleri var. Onlar da rahatsız gibi görünüyo. Ne alcağımı şaşırdım
razer orca dusundum fakat mikrofonu yok arada sirada lazim oldugun dusundugum icin 150lira gibi bir fiyata kulaklik alirken mikrofonuda olsun dusuncesindeyim orcayida eledim o yuzden.
suanda bu butce ile alinacak urun saniyorum ki yok 200civarina cikmak gerek yada daha fazlasina
Sennheiser olsun, ne olursa olsun derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme