Marsilya 1 - 1.42 Celtic 1 - 1.29 Fb 1 - 1.25 Milan 1 - 1.23 Twente ust 1.25 Ajax ust 1.40 Psv ust 1.36 Maclar bunlar 150 misline 1005 lira veriyor girmeye deger mi sizce veya gelmez dediginiz varmi?
kesinlikle girmeye değmez 7 maç var en az 3 ü yatıcaktır o maçların göz önünde durmayan 1.8 1.9 oranlı 3 maç bul daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: soryy umarım yanılırım bol şans bu arada hollandadaki maçların hepsi üst bitmiş haftaya hollanda ligindeki bütün maçlara veya çoğuna bir üst kuponu yapıcam
quote:Orijinalden alıntı: GooodJob quote:Orijinalden alıntı: NoName. Marsilyadan patliyoruz. Tek kalan macimdi Aynen Sevilladan korkuyordum. Adamlar evinde lider olcak yenseler gidip berabere kaliyorlar
quote:Orijinalden alıntı: NoName. quote:Orijinalden alıntı: GooodJob quote:Orijinalden alıntı: NoName. Marsilyadan patliyoruz. Tek kalan macimdi Aynen Sevilladan korkuyordum. Adamlar evinde lider olcak yenseler gidip berabere kaliyorlar Böyle bir lig mi olur ya. Lyon da 2-0 yeniliyor.
Dun de bayern h1 verdim chelsea verdim dortmund verdim barcadan yattim var bir sanssizlik gecmis olsun herkese 1000 lira gitti saka maka :)
quote:Orijinalden alıntı: met4lium Marsilyaya güvenilmeyeceğini ikinci kez gördüm(k). ve lyon kısaca fransaya