Şimdi Ara

150 metre menzilli access point önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modem ile arasında 150 metre olacak arada bina yok sadece evin duvarları var duvar sayısı 3 duvar kalınlığı 30cm 15cm 15cm beton tipi c35 bu arada access point indoor olacak.

Örneğinhttp://www.hepsiburada.com/liste/asus-rt-n12-d1-300mbps-2x5dbi-evrensel-kablosuz-alan-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd800114&categoryId=60004516 bunun gibi bir ürün yeterli olur mu kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 9 Temmuz 2014; 13:47:20 >

• yorum yapacak yok mu?
  • sinyal alabiliyomusun laptopla falan denedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe ne kadar? Modemin marka model?
  • evin en uç noktasından sinyal alabiliyorum oraya da mesafe aşağı yukarı 70 metre var laptop ile 4 diş veya full oluyor telefon(note2) ile de 2 diş nadir de olsa 3 diş alıyorum ancak mecbur kalmazsam eğer alacağım access pointi tv yanına koymak istiyorum buraya da 150 metre mesafe var bu konumdan da laptop 1 diş çekiyor veya hiç çekmiyor bütçe de 100-150 tl'den fazla vermek istemiyorum modem buhttp://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%206372&s=2&ci=109&i=&cat1=&cat2=&dil=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 10 Temmuz 2014; 0:54:44 >

• Aynı ev içinde olduğundan powerline adaptör almanız daha isabetli olacak gibi. Yanlız bu adaptörlerde aynı fazda kullanırsanız network kuruluyor. Yani evde farklı odalara farklı faz gidiyorsa çalışmama ihtimalide var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Access Point Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Ev için access point önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.