Bildirim
150 liraya kadar hediye önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Ben de astronomiye meraklı biri olarak söylüyorum bu hediyeler beni sevindirirdi:
Teleskobu yoksa amatör bir teleskop
NASA logolu kupa, kalem vb.
NASA uzay roketlerinin maketi
ISS Maketi
Hubble Maketi -
quote:
Orijinalden alıntı: Koliba Rha
Ben de astronomiye meraklı biri olarak söylüyorum bu hediyeler beni sevindirirdi:
Teleskobu yoksa amatör bir teleskop
NASA logolu kupa, kalem vb.
NASA uzay roketlerinin maketi
ISS Maketi
Hubble Maketi
Hocam ISS'in modelini bulamadım. Maket aslında en mantıklı hediye ama seçenekler az. -
Bilgisayarda oyun oynuyor mu bilmiyorum ama Kerb Space Program diye bir oyun var. Simülasyon tarzı. Bir uzay kurumunu yönetiyorsunuz. Dünya yörüngesine uydu, aya uzay aracı vs. gönderme görevleri yapıyorsunuz. Tabi simülasyon tarzı olduğu için fizik kuralları bir hayli gerçekçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZT7
Bilgisayarda oyun oynuyor mu bilmiyorum ama Kerb Space Program diye bir oyun var. Simülasyon tarzı. Bir uzay kurumunu yönetiyorsunuz. Dünya yörüngesine uydu, aya uzay aracı vs. gönderme görevleri yapıyorsunuz. Tabi simülasyon tarzı olduğu için fizik kuralları bir hayli gerçekçi.
Steam'den baktım hocam. Varmış KSP arkadaşta -
JBL Go aşırı güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatından fazlasını veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Happy_Returns
JBL Go aşırı güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatından fazlasını veriyor.
Ben de öyle duydum hocam. JBL Go'ya baya yakınız şuan. -
Uzaya meraklı birine Jbl apöller mi alıcan -
quote:
Orijinalden alıntı: break the cycle
Uzaya meraklı birine Jbl apöller mi alıcan
Bilgisayar ve telefonu çok kullanır hocam arkadaş. Onların yanına kullanışlı olsun diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X