Şimdi Ara

150’lik Golf Alınır mı? (EDIT 2 GELDİ!!!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Dünya dedim yalnız Türkiye değil.

Alıntıları Göster
    türkiye de de satış rakamı kalite kriteri değil
  • 1 serisi almanıza sevindim. Tam bir sürüş arabası , şu an üretimi bitmek üzere olduğu için olgunluğa ulaşmış durumda. Son arkadan itişli 1 serisi. Ne kadara , hangi renk , hangi donanımlarla aldınız ?
  • Hayır Golf yürüyen aksam olarak konfor referansı falan değil, Focus, Mazda 3 ve belki BMW 1 serisi önünde anca diz çöker tövbelik ister, topunun her türlü modelini, kombinasyonunu yüzlerce km kullandım. Yok ben autobild, autozaytung ne der ona bakarım, Golf tanrı gibi araba tribine gireceksen o kafalara ben ulaşamıyorum ben malaesef.

Golfün iç mekanı parça kalitesi olarak yüksek olsa da V40'ın yanında ticari araçtan hiçbir farkı yok. Volvo'nun koltuklarına gerek malzeme gerek ortopedi olarak gösterilen özen bile yeter, yumuşak arka kapıları, alüminyum merkez konsol, trim kalitesi, deri kalitesi herşey Golfün önünde zaten biner binmez intibanın üstünlüğünü görüyorsun, sağı solu mıncıklamaya gerek yok. Golfte endüstriyel bir kalite bir bütünlük var, V40'daki premium otomobil hissi yok.
  • Teşekkür ederim. Araçların paketleri karmakarışık yapmışlar. Joy falan kalmamış sanırım. Led far, çelik jant, sunroof, arka kamera, otomatik klima var. M paket değil.

Sanırım premium line, plus, vision var. Bunlar da Türkiye diye bir pakete ekli. Araç 159’a geldi. Bayinin elinde kalan 2017 model bir araba. Aynı donanımdaki 2018 için 185000 tl teklif almıştım. Satarken 1 senenin o ladar farkı olmaz diye mantıklı geldi. Bir önceki aracım Polo idi. Bu aracı daha rodaj sebebiyle zorlamamama rağmen şerit değiştirirken bile verdiği tepki çok mutlu etti şimdilik. İlerde doğru karar verdiğime daha da emin olacağım gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • objektif yorum yapmak gerekirse eğer ben bir golf kullanıcısıyım yalnız manuel 1.0 tsi aldım sırf dsg sorunları nedenıyle. Ayrıcada benzınlı arac alıp tup takmak ıstemedegımden 1.0 tsi motorlarına baktım çesit çok yoktu octavia a3 leon ve golf vardı.octavia istediğim renk araç yoktu beyaz vardı leonda manuel arac yoktu a3 de pahalıydı ondan dolayı golf aldım. mutlu muyum dersen araba güzel ama leon octavia daha cok donanımlıydı benımkı comfort ama bence eksık donanımlar var. fiyatıda uygundu 83 bıne aldım. sımdı bana 150bın verıp golf alırmısın dersen acıkcası almam onun yerıne a3 sedan a serisi ya da ikinci el a4 falan bakarım. Bmw 1 serisi vs v40 cok hosuma gıtmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 26 Temmuz 2018; 8:45:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.