80 lik notebook yetmiyor artık başlıktada belirttiğim gibi 150 500 arası bi hardisk almayı planlıyorum. sizce nasıl bi harddisk alıyım ve buna uyumlu şöle harddiskimi koruyabilecek ve performansatan fazla bişi kaybetmeyeceğim bi kutu. tavsiyelerinizi ve linklerinizi bekliyorum. özellikle gittigidiyor dan yada ebay den link koyarsanız mutlu olurum. (2. el bişi almayı düşünüyorum çünkü)
quote:
Orjinalden alıntı: sinistrad
80 lik notebook yetmiyor artık başlıktada belirttiğim gibi 150 500 arası bi hardisk almayı planlıyorum. sizce nasıl bi harddisk alıyım ve buna uyumlu şöle harddiskimi koruyabilecek ve performansatan fazla bişi kaybetmeyeceğim bi kutu. tavsiyelerinizi ve linklerinizi bekliyorum. özellikle gittigidiyor dan yada ebay den link koyarsanız mutlu olurum. (2. el bişi almayı düşünüyorum çünkü)
150- 500 gb mı yoksa 150-500 ytl lik bir hdd mi?
Western digital Codegen smart disk... Bu markalar iyidir !
320 lik WD 220 lira
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: sinistrad
150- 500 gb mı yoksa 150-500 ytl lik bir hdd mi?
Western digital Codegen smart disk... Bu markalar iyidir !
gb lık.
western digital my book essential serisi sana göre derim çünkü 250-300 ve 400 gb lik modelleri diğer exhdd lerden daha ucuz ve dahada kaliteli... mesela wd my book 320 gb essential 220 ytl (7200 rpm 8 mb cache)
Arkadaşlar extrenal hdd için tavsiyenız ne olur?100 gb lık ıstıyorum.Smartdisk nasıl bır marka?seagate ıyımıdır?fiyat performans olarak hangısı daha ıyıdr?
quote:
Orjinalden alıntı: devrimci68
Arkadaşlar extrenal hdd için tavsiyenız ne olur?100 gb lık ıstıyorum.Smartdisk nasıl bır marka?seagate ıyımıdır?fiyat performans olarak hangısı daha ıyıdr?
Sana codegen öneriyorum. Çünkü kendim kullanıyorum ! Yorumlarım aşağıdaki link de