Şimdi Ara

150-200 tl arası klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 150-200 tl fiyat aralığında klavye arıyorum.

''Razer Lycosa'' tercih edecektim ancak dayanıksız (tuşlarda soyulmalar) olduğu ve ışık kapalıyken tuşlarının üstündeki harflerin zor göründüğü şeklinde şikayetler okudum. Özellikle tuşların üstündeki harflerin zor okunması beni bu klavyeden soğuttu.

İstediğim Özellikler:

- Işıklı olmalı.
    - Bilek desteği olmalı.
    - Tuşları yüksek olmamalı. (Uzun süre notebook kullandığım için yüksek tuşlu klavyelere alışmam uzun sürer.)
    - Türkçe olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 13 Ocak 2014; 8:03:25 >

• 2 yıldır yoğun bir şekilde Lycosa kullanıyorum tuşlarda hiç bir soyulma olmadı. Işığı kapatınca görünmüyor olabilir ama neden kapatmak istiyorsunuz ışığını? Türkçe dizilimli istemeseniz seçenek var bir sürü ama şu an aklıma gelen yok bu kriterlerde klavye. (Lycosa dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 13 Ocak 2014; 9:42:20 >

Orijinalden alıntı: HapLoo

2 yıldır yoğun bir şekilde Lycosa kullanıyorum tuşlarda hiç bir soyulma olmadı. Işığı kapatınca görünmüyor olabilir ama neden kapatmak istiyorsunuz ışığını? Türkçe dizilimli istemeseniz seçenek var bir sürü ama şu an aklıma gelen yok bu kriterlerde klavye. (Lycosa dışında)

24 saat ışık açık mı kalsın hocam? Sadece geceleri oyun oynarken açacağım ışığı. Türkçe karakterler mutlaka olmalı.

''Thermaltake Challenger Pro'' buldum. İstediğim tüm özellikler bunda da var ancak oyun oynarken 3 tuşu aynı anda algılamadığını belirten 3-4 şikayet konusu gördüm.
    Oyun için yapılmış bir klavye de nasıl böyle bir sorun olur anlamadım.

• Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    Gündüz ışık gibi görünmüyor merak etmeyin rahatsızlık vermez yani. Lycosa'dan önce 3 yıl MS Sidewinder X4 kullandım çok memnun olduğum bir klavyedir. Tüm aradığınız özellikler de var, bulabilirseniz onu alın. Işık kısma-kapatma, düşük profil, bilek desteği. Türkçe mi onu hatırlayamadım ama. 21 tuş anti ghosting vardı.

Gündüz ışık gibi görünmüyor merak etmeyin rahatsızlık vermez yani. Lycosa'dan önce 3 yıl MS Sidewinder X4 kullandım çok memnun olduğum bir klavyedir. Tüm aradığınız özellikler de var, bulabilirseniz onu alın. Işık kısma-kapatma, düşük profil, bilek desteği. Türkçe mi onu hatırlayamadım ama. 21 tuş anti ghosting vardı.

Türkçe tuş takımı olan bulamadım. Bir şey çıkmazsa son çare Lycosa alacağım. Kafam hala Thermaltake'de kaldı, nasıl üç tuş kabul etmez diye.
    Yardımınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 13 Ocak 2014; 10:15:31 >

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

quote:

Türkçe tuş takımı olan bulamadım. Bir şey çıkmazsa son çare Lycosa alacağım. Kafam hala Thermaltake'de kaldı, nasıl üç tuş kabul etmez diye.

SideWinder X4 nerede buldunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: say me

quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

quote:

SideWinder X4 nerede buldunuz?

http://www.gameekstra.com/Microsoft-SideWinder-X4-Klavye,PR-3038.html
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/MICROSOFT-Sidewinder-X4-USB-JQD-00013-Klavye,103452,465900,950483.html?langId=-14

Bu sitelerde görmüştüm ama stokta yokmuş zaten.

• Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..epeydir arıyorum, hiç denk gelmedi.Bu arada, lycosa ile ilgili sorunlara netten biraz bakın, ben anlatılan sorunlar nedeniyle lycosa'dan vazgeçtim.

Orijinalden alıntı: say me

teşekkürler..epeydir arıyorum, hiç denk gelmedi.Bu arada, lycosa ile ilgili sorunlara netten biraz bakın, ben anlatılan sorunlar nedeniyle lycosa'dan vazgeçtim.

Şu harflerin zor okunma sorunu olmasa direk alacağım bir klavyeydi, tamamen sildim kafamdan zaten. Bu fiyat aralığında birşey bulamazsam tüm istediğim özelliklerden feragat edip 15-20 liraya sıradan bir klavye alacağım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.