Şimdi Ara

150-200 lira arası bir param var sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi elimde fazladan 150-200 lira bir para var hoş şubat ayıda yaklaştı ama siz ortalama 150 liraya alabileceğim ve kullandığıma deyecek birşey söylerseniz Jean olabilir bot olabilir daha iyi birşey derseniz bütceme babamda yardım edebilir en fazla 250 liralık birşey yazarsanız sevinirim

NOT : saat laptop mp3 psp gibi şeyler yazmayın onlar mevcut ben giyim aksesuar tarzı şeyler soruyorum

şimdiden teşekkürler

• deri Mont
  • upupup
  • http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=296

O kadar nakidim olsa alacağım ilk şey.
  • üstüne başına birşeyler al işte
  • cık git ulan yeter ne yakısıosa git al yakında tuvaletim geldi gitsemmı diye acarsan hiç şaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCagkan

cık git ulan yeter ne yakısıosa git al yakında tuvaletim geldi gitsemmı diye acarsan hiç şaşmam

forma üye oluş tarihime bak ki bu benim kayıtlı 4. üyeliğim diğerlerinin şifrelerini unuttum bu bölümün ne olduğunuda iyi oku istersen azını bozma beyenmiyorsan sen çık git 2006 da başladım bu forma ben

derimont diyen arkadaşlara katılıyorum da :D onu annem hediye olarak alıyor o yüzden 2. birtane almaya niyetli değilim genede teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 26 Ocak 2010; 21:21:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • levis e git beğendiğin hoşuna giden bişey al veya adidas veya nike a git ayakkabı eşofman veya tuttuğun takımın formasını al vs. vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemres

levis e git beğendiğin hoşuna giden bişey al veya adidas veya nike a git ayakkabı eşofman veya tuttuğun takımın formasını al vs. vs

teşekkür ederim zaten ilk öncelik 501ime birde kardeş yapmak :D

konuyu da zaten aklıma gelmiyecek ilginç bir fkir gelirmi diye açmıştım :D
  • bence tek birşeye harcama bütün paranı, defacto gibi bir mağazaya git 2-3 şey al, ayakkabı hariç baştan aşağı alabilirsin
  • mektepe git
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

mektepe git

oda iyi :D
  • Bime git konteynerla çık
  • Ltb 120 Liraya muhteşem bi mont var Snowboard montu aslında kaz tüyünden çok sıcak tutuyo ayrıca çok şekil duruyo üstünde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.