Şimdi Ara

150.000 TL ye audi a3 mü qashqai 1.2 DIG-T Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraya kıyıp garanti uzatacaksan a3 sedan iyi olur kardeşim.yada manuel al.ama sakın ha sakın garantisiz arabaya bulaşma.
    Kafam ağrımasın kaliteli araba olsun dersen s60 var t3 tam otomatik
    Jip istersen qasqhai alma,motor da şanzıman da sakat.
    sportage bak derim
    162ye dizel otomatik bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2019; 15:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

W204 kasa, beyaz renk, cam tavan veya w205 kasa, Gri renk, Mercedes C 180, tavsiye olunur. Madem ki, şanzıman endişeniz mevcut, Mercedes G-TRONİC ile birlikte, Bmw. de ZF. Tork konvektörlü, tam otomatik vites olarak, seçenekler arasında...
    katılıyorum bu rakamlara çıkılıyorsa ve 2. elde olabilir deniyorsa en üzmeyecek araç C ve üstü model mercedestir, A ve B serisi mercedese yanaşmayın gidip A3 alın daha iyi, keza gerçek mercedes çizgisi C ve E serisinden başlıyor. Yaşı birkaç yaş büyük olsun önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 30 Nisan 2019; 15:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Paraya kıyıp garanti uzatacaksan a3 sedan iyi olur kardeşim.yada manuel al.ama sakın ha sakın garantisiz arabaya bulaşma.
    Kafam ağrımasın kaliteli araba olsun dersen s60 var t3 tam otomatik
    Jip istersen qasqhai alma,motor da şanzıman da sakat.
    sportage bak derim
    162ye dizel otomatik bırakıyorlar.
    Garantili bakıyorum.dediğin gibi audi alırsak garantisini uzatmam lazım. Şanzıman gene sorun çıkartır. Gerçi garantisi devam etsin diye bu sefer serviste bakım yaptırıcaz pahalıya. Şanzıman parasını pahalı servise vericez.

• MrWrong kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata 2018 model garantili a3 alabilirken aynı fiyata mercedes 2013 ancak alabiliyorum.

• Kia sportage bakabilirsin 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 508, W212, F30 veya F10 bakılabilir

• emembi E kullanıcısına yanıt
    Peki araba kaç bindeydi?

• Önce bi hangi sınıf araca ihtiyacınız var onu çözerseniz karar vermek daha kolay olur sanki.

• Qashqai de de şanzıman sorunu var 2018 haricin de. 150 bine insignia grand sport bak bence.

• Patlak sanziman golften a3e gecmek ilginc dusunce gercekten. Bence 1.6 dizel otomatik insignia bakin

• 57.000 km

• Eyvallah. Güzel anlatmışsın

Hocam simdi çift kavrama sayesinde ortalama 1 lt düşük yakmış olsan ortalama her 100 km de 6 lira daha karda olacaksın. 57000/100=570 570x6=3420
    3000’e kavrama değiştim diyorsun bence kardasın.
    Edit: değerler ennn ama en olası değerlerdir yoksa normade daha mantıklı ben minimumda tuttum herşeyi.

• Bunu ilk defa duydum.garantili audi almak mantıklı gibi geldi bu yorumdan sonra.

• Eskide kaldı o yok öyle tasarruf

Eat6 ile dsg arasında yakıt farkı yok yani veya cvt

Tek kavramalılar zaten tasarrufluydu

Adam kavrama değiştirmicem diye gidiyor 1.4 i20 alıyor 10-12 lt yakıyor sonra şehir içi. Bende 1.0tfsi stronic a3 var 2018 model şehir içi 6.5-7.5 arası yakıyor.

• Siz a3 kullanıcısı olarak memnunsunuz galiba.bende 2017 a 3 sedan 1.0 tfsi dynamic buldum. Tavsiye eder misiniz?stronicle farklı mı bilmiyorum gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emembi -- 30 Nisan 2019; 15:57:8 >
  • 2014 ve üzeri C180.

Hocam ben memnunum açıkçası gidişi yakıtı kalitesi olsun gayet memnun eder sizi yani bince bir premium havası alıyorsunuz. Fakat arkadaşların demiş oldukları 308 e kötü araba demek doğru olmaz. ama a3 2 tık daha iyi bir araba hissiyatı veriyor bana şahsen. Sedanın bagajı geniş fakat arka koltukların baş mesafesi 1.86 boyumla beni zorlamıştı. O yüzden sportback aldım.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Honda sıkıntılı golf vs sıkıntılı. Renault sıkıntılı. Audi sıkıntılı araba olarak ne kaldı. Bu konulara ara ara bakarım herkes her marka modelden şikayetçi. Kimisi arabadan kimisi servisten. Türkiye de ne alınır Toyota mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.