Şimdi Ara

15 yılın kaybedeni Aydın Doğan medyadan çekildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hükümeti eleştiren her kanalın sonu bu olur inşallah. Bitti artık o eleştirme devri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Wayne


    quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Türkiye tarihi boyunca merkez medya merkeze muhalefet etmemiştir, Doğan grubu iktidara muhalefet edeyim derken merkeze de muhalefet etti ve merkeze değil uçlara hitap etmeye kalktı. Uçların zaten gazeteleri vardı. Sağdaki tüm gücünü kaybeden Doğan grubu sol uçlara yöneldi. Tarafsızlık kılıfı altında sol uçların Sözcü'lüğüne soyundu. Oysa o kulvar Sözcü gazetesi tarafından çoktan kapışılmıştı. Ortada kalan Doğan grubu varlığını sürdürebilmek için tekrar merkeze oynamaya kalktı. Ama hep sol uçların basınının güdümünde kaldı. Türkiye yakın basın tarihi iki büyük gazete yani Sabah ve Hürriyet tarafından domine edilmiştir. Bu iki gazetenin en önemli özelliği sistemin, devletin, iktidarın yanında var olduklarından veya iktidarı dizayn ettiklerinden güçlenmişlerdir. Türkiye'de merkezde olan kitleler genelde iktidarı belirlediğinden , merkez medya da merkezde yer alan büyük kitlelere hitap ettiklerinden güçlü kalabilmişlerdir. Ama Doğan grubu şartlara ayak uydurmaya ve varlığını korumak için merkezden uçlara savrulmak zorunda kalmıştır. Uçlardan devşirdi adamlarla herkese şirin gözükmeye kalkmış ama ne isaya ne musaya yaranabilmiştir. Aydın Doğan'nın geçmişi merkezde yer alan büyük kitleler tarafından negatif olarak algılanıyordu zaten. Bu durum Aydın Doğan tabiri caizse ağzıyla kuş tutsa yine kimseye yaranamıyordu.

    Demirören grubu Akpli değildir, sistemi savunur. Yani Türkiye'nin basın tarihinin doğal refleksi gereği sistemden yana, iktidardan yanadır. Dolayısıyla Demirören Grubu da sistemden, iktidardan yanadır. Bu anlamda Doğan Grubu ile hiç bir farkı yoktur. Sistemin malum basını dağılmasın diye oynanan büyük oyunu sanki AKP'nin zaferiymiş gibi sunma saçmalığına millet inanmaz. Burada kaybeden AKPdir. Çünkü Doğan Grubu ikiye bölünmüş ve gücü azaltılmıştı. Şimdi ikiye bölünen bu güç Demirören Grubu üzerinden yeniden birleştirildi. Sahiplerinin solcu Kemalist eski Türkiye zihniyetinde olduğu gerçeği üzerinden Akp sonrası Türkiye'nin basını şekilleniyor. Yani Doğan Grubu basını sahibini değiştiriyor, zihniyetini değil. Bir taşla iki kuş vuruluyor. Daha önceden ikiye bölünüp gücü azaltılan Doğan Grubu basını Demirören Grubu üzerinden yeniden birleştiriliyor ve yeniden eski kartelleşmiş gücüne kavuşuturuluyor. Aydın Doğan'ın zihinlerdeki kötü imajı Demirören Grubu üzerinden siliniyor. İktidar değiştiğinde eski Türkiye basını geri gelmiş olacak.

    Demirören grubu bünyesinde onlarca basın yayın organı ile Türkiye basınının çoğunu eline alıp tekel oluşturmasına neden izin veriliyor. Bu birleşmeyle Türkiye basınının nitelikli olarak çoğunluğu Demirören grubuna geçti. Bugün RTE'nin mutlak gücü karşında pasif kalan Demirören grubu RTE sonrasi zayıf iktidarlar karşısında eski Türkiye reflekleriyle iktidarlar üzerinde baskı kuracaktır. Aydın Doğan aşofmanla başbakan karşılamıştır. Demirören de şortla Cumhurbaşkanı karşılayacaktır. Taraflı basın olabilir, ama tekelleşmiş bir basın olmamalı. Çünkü 10 ayrı basının 10 ayrı sahibi olmasıyla, 10 basının 1 sahibi olması arasında fark vardır.

    Doğan Grubu basın organları satılabilir, ama Demirören grubuna değil. Demirören grubu zaten Doğan Grubunun gazetelerinin yarısını satın almıştı. Diğer yarısını neden alıp da tekrar tek başına tekel oluşturmasına izin verilsin.

    Örneğin Hürriyet gazetesini Sözcü gazetesinin sahibi veya Yeni Şafak gazetesinin sahibi satın alsın ama Demirören'e satılmasın. Burada önemli olan gazeteyi alanın kim olduğu değil, alan kişinin basın üzerinde mutlak kartel oluşturma tehlikesinin olup olamayacağıdır. Doğan Grubu eski ve yeni sattığı tüm basın organları ile zaten Türk basını üzerinde büyük bir kartel oluşturmuştu. Şimdi aynı şeyi Demirören Grubu yapacak. Çünkü Doğan Grubunun eki yeni tüm basın organları hepsi onun eline geçmiş olacak. Zaten yarısını almıştı, şimdi de diğer yarısını aldı. Bu diğer yarısını alacak başka kimse yokmuydu. Mesela Sabancı grubu alsın, Koç grubu alsın CHPli bir insan alsın.

    Ortada kimse için bir kazanç yok. Türkiye basını milletin egemenliğine karşı bir vesayet oluşturmasın.İktidarlar gelip geçer. RTE de gelip geçicidir. Ama kartelleşmiş bir basından kurtulmak öyle kolay değil. Nice başbakanlar, cumhurbaşkanları geldi geçti. Ama Aydın Doğandan kurtulmak kolay olmadı. Şimdi de aynı tuzağa düşmeyelim. Demirörenden kurtulmak için 30 yıl uğraşmamız gerekebilir. Aydın Doğan'ı mumla ararız.



    Aynen dediğin gibi canım ya...

    Utanmadan şu millet kelimesini ağzına alma..Siz ne kadar hastalıklı yaratıklarsınız böyle.Akpye oy veren mi sadece millet..Demirören grubunu Kemalist diye eleştirmişsin.Yani kısaca Atatürkçüler milli değile getirmeye kalkmışsın olayı..Hazirandaki seçimde akp 40 puanı gördü..Geri kalan 60 puanlık kesim uzaylı mıydı..Akpli olanlar sadece millettir kafasından çıkın.Hürriyet konusundaki yorumların zaten ayrı bir komedi..Shpyi götüren iski yolsuzluğunda Hürriyet fena giydirmiştir bunlara..Sen daha neyin milli olduğunu,gazeteciliğin ne olduğunu bile bilmiyorsun.Gezi olaylarında üstüme işediler diye yalan atan o sözde dindar mahlukatın görüntüleri senin milli dediğin basının eline geçseydi bunları yayınlayacaklar mıydı..Kimlerle neyi tartışıyorsak..

    Bunlar yalan, montaj, iftira, haşhaşilerin ve illimünatinin oyunu değil miydi ya? Ne ara dün montaj dediklerinizi bugün kanıt olarak kullanmaya başladınız? Ah bu akapeliler....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    Mesajı Şikayet Et

    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.



    Ağzındaki salyaları sil önce. Kötü söz sahibine aittir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yılın kaybedeni Aydın Doğan medyadan çekildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 22 Mart 2018; 17:8:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam neyi kaybedecek 890 milyon dolara satmis. 7 sulalesi rahat yasar bu parayla, ama siz burada 2 paket makarnaya trolluk yapmaya devam edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    AKP’liler Hürriyet’i bastı!
    Hürriyet Gazetesi'nin Bağcılar'daki binasına AKP'li yaklaşık 200 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi.
    00:18 7 Eylül 2015
    AKP’liler Hürriyet’i bastı!


    Saldırının sebebi ise, Hürriyet’in twitter hesabından yapılan ‘Erdoğan’ paylaşımı olduğu iddia ediliyor.

    Saat 23.15'te gelen göstericiler, önce bahçe girişindeki bariyeri kırıp güvenliği aşarak binaya girmeye çalıştılar. Bina girişindeki camlar ve döner kapı taş ve soplarla kırılırken, saldırganların içeri girmeleri bina güvenliği tarafından güçlükle önlendi.


    Olayda bazı güvenlik görevlilerine taş isabet ederken, öfkeli grup polis ekibinin gelmesi üzerine bina dışına çıkarıldılar. Burada uzun süre bekleyen grup, AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine attığı sloganlar sonrası dağıldı.

    Edinilen bilgilere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırı sonrası, Hürriyet Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’i arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.


    https://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/akpliler-hurriyeti-basti-929454/

    ülkede çünkü doğru haber yapınca ölmeyeceğinin garantisi yok. Erdoğan "400mv verseydiniz bu patlamalar olmazdı" demişti.

    Karanlık günler bizi bekliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Oh be darısı fox, halk,sözcü,cumhuriyet in başına

    Şu mesajın 35 beğeni aldığı bir ortamda insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz şaka gibi ama keşke şaka olsa. Şu hayatta cahillik kadar mide bulandırıcı bir şey yok cidden.
  • Ohh bee az da olsa muhalefet yapıyordu kapanması iyi olmuş,gerek yok muhalif gazete ve tvlere,son kalanlar da kapatılmalı yada akpye devredilmeli,

    Sözcüde 24 saat akpyi öven haberler fox tv de 24 saat ülke çok zengin,Amerikadan Avrupadan daha gelişmiş ve daha zengin diye haberler yapılmalı

    Gerçekleri anlatmaya gerek yok...
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tarih böyle ibretlik olaylarla dolu, almanlarda mesela nasıl adolf hitler gibi bir deliye kanıp destek vermişiz diye düşünürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Oh be darısı fox, halk,sözcü,cumhuriyet in başına

    E hadi onlar da gitsin, sonra sana akp desin ki asgari ücret 6000 lira oldu, sen cebine 6000 girmediği halde o lafa inanmaya devam edersin.

    Sizin gözünüzü hiçbir şey açmaz. Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Oh be darısı fox, halk,sözcü,cumhuriyet in başına

    E hadi onlar da gitsin, sonra sana akp desin ki asgari ücret 6000 lira oldu, sen cebine 6000 girmediği halde o lafa inanmaya devam edersin.

    Sizin gözünüzü hiçbir şey açmaz. Allah akıl fikir versin.

    Boşver..O arkadaşlar açılmışlar zaten açıldıkları kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28


    quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Oh be darısı fox, halk,sözcü,cumhuriyet in başına

    E hadi onlar da gitsin, sonra sana akp desin ki asgari ücret 6000 lira oldu, sen cebine 6000 girmediği halde o lafa inanmaya devam edersin.

    Sizin gözünüzü hiçbir şey açmaz. Allah akıl fikir versin.

    Boşver..O arkadaşlar açılmışlar zaten açıldıkları kadar.

    Belli bayağı açılmışlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetici arkadaşlar..Hakaret içermeyen mesajları silemezsiniz..İyice cılkını çıkarttınız artık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Oh be darısı fox, halk,sözcü,cumhuriyet in başına

    Cumhuriyet direk kapatılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam da tükkanı kapıyorsa sıkıntı büyük olacak gibi.
    Olsun be
    Hamdolsun bizim Allahımız var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __GeneraL__

    Neden satti acaba.. Bildiğim kadariyla paraya ihtiyaci yoktu Sattiği kisiler hukumet yanlisi mi ? Bilen varmi?

    Hüngür hüngür ağlayıp beni affet reis diyen adam satın aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 2010 Fetö kumpaslarına durmak yok yola devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMistanbul


    quote:

    Orijinalden alıntı: __GeneraL__

    Neden satti acaba.. Bildiğim kadariyla paraya ihtiyaci yoktu Sattiği kisiler hukumet yanlisi mi ? Bilen varmi?

    Hüngür hüngür ağlayıp beni affet reis diyen adam satın aldı.

    Öğrendim o adam nerden bulmus o kadar parayi tüp satarakmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 15 yıl kaybeden ha

    Peki tüm zamanların kaybedeni halk ne yapsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __GeneraL__


    quote:

    Orijinalden alıntı: MMistanbul


    quote:

    Orijinalden alıntı: __GeneraL__

    Neden satti acaba.. Bildiğim kadariyla paraya ihtiyaci yoktu Sattiği kisiler hukumet yanlisi mi ? Bilen varmi?

    Hüngür hüngür ağlayıp beni affet reis diyen adam satın aldı.

    Öğrendim o adam nerden bulmus o kadar parayi tüp satarakmi

    O ayrı bir tez konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.