Hangi banka hocam? |
15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (271. sayfa)

-
-
vakıfbank.
-
Bazı emlakçılar ev gösterme ücreti alıyor mu ondan da olabilir belki bu kadar ilan var çünkü. Benim takip ettiğim evlerden satılan görmedim. Aylardır ilanda. Kafalarına göre fiyat arttırıp duruyorlar hala satılmıyor hala arttırıyorlar 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en fazla 500 bin mi çekiliyor ? daha fazlayı özeller mi veriyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
özel bankalardan 1 m çekebilen var mı ve oran kaç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhabalar, yazınızda anlamadığım bir yer var. 1 ev satınca digerini almak için 1 yıl beklemek nedir? Açiklarmisiniz. Şehir değişikliği sebebi ile evimi satiyorum, diger sehirde almak için. Alanamaz mi, 1 yıl bekle kuralimi var?
konuda herkes soru soruyor, en iyisi yarın bi tur atayim ben bankalarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet evi olmayan ev alsın diye yapılmış bir kanpanya
Çalıştığım kurum 1.250.000 veriyor %3 10 yıl aylık ödemesi 39.770 tl
25 Temmuz'da bankaları dolaştım.
Ziraat max 250.000 (2.19)
Halk max 300.000 (2.19)
Vakıf max 500.000 (2.19)
Sonradan oranlar biraz daha yükseldi. Ama ne sebep gösterirseniz gösterin değişen bir şey yok. Her halükârda bu oranlardan veriyor.
Vakıfbank'tan 0.69 anlaşması vardı evi alacağımız müteaahhitin. Onlar da bayramdan önce sonlandırmışlar kampanyayı.
Mecbur özel bankalara gittik.
Türkiye Finans 2.29'dan veriyor ama katılım bankası olduğundan ilerde kredi oranları düşerse yapılandırma yapılamayacağından bu bankayı eleyip İNG'ye gittik.
İng'de 2.39'dan başvurumuzu yaptık. 26 Temmuz sabahı oran 2.49 oldu dediler kabul ettik. 3000 tl expertiz ücreti gönderdik. Aynı gün öğleden sonra expertiz geldi. Fotoğraf çekimi ve ölçüm yapıp gitti. Expertiz sonucunu bekliyoruz.
Başvurulan tutar: 800.000
Masraflar: 22.000 (ıvır zıvır sigortalar yok. Hepsi standart olması gereken şeyler. Hayat sigortası 12.000 mesela.)
-
Sanirim bu 0.69 kampanyasi ile ilgili. Normal bankadan kredi ceken veya kredi cekmeden satip alana herhangi bir bekleme zorunluluğu yoktur.
ev 1 ml altı mıydı
beyler merhaba,
vakıftan 500k konut kredisi kullanıyorum, exper gelecek eve.
Ben ekstra ihtiyac krediside kullanmam gerekiyor, konut kredisinin sürecini engeller mi sizce?
-
Nereden aldınız acaba ?
-
Bu sorular ile ilgili işlem yapan oldu mu?
-
imzaladıktan sonra kullanın , tahsis edilmeden önce yaparsanız krediyi vermeyebilir.
-
Bireysel emeklik 3 günde hesabına geçer kesinti sonra olursa iade ediyorlar yeni çektim. Ayın 15den önce çıktım. Kesintide sonra yattı.
Kullandığımız krediyi filan etkilemyor değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bireysel emeklilik ayrı bir oluşum türkiye sigorta yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X