Şimdi Ara

15 yıl boşuna mı geçti be!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yıllık galatasaray atkımı kaybettim beyler.içimde bi burukluk bi aldatılmışlık var meğer ben ne çok sevmişim o atkıyı allahını seven yardımetsinde bulalım.sağ tarafta aslan resmi sol tarafta ali sami yen stadının remi vardı.eşi benzeri olmayan bir atkı bir can yoldaşıydı o.yaz kış üşenmeden takar şampiyonluklarda çılgınca sallardım ama artık yok.

• Başın sağ olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol kardeşim ama bulacam allahın izniyle yarın aranıyor ilanı yaptıracam.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforsalvador

15 yıllık galatasaray atkımı kaybettim beyler.içimde bi burukluk bi aldatılmışlık var meğer ben ne çok sevmişim o atkıyı allahını seven yardımetsinde bulalım.sağ tarafta aslan resmi sol tarafta ali sami yen stadının remi vardı.eşi benzeri olmayan bir atkı bir can yoldaşıydı o.yaz kış üşenmeden takar şampiyonluklarda çılgınca sallardım ama artık yok.

Ben de Real macında kaybettim:(
    Bilirim bu acıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: vforsalvador

15 yıllık galatasaray atkımı kaybettim beyler.içimde bi burukluk bi aldatılmışlık var meğer ben ne çok sevmişim o atkıyı allahını seven yardımetsinde bulalım.sağ tarafta aslan resmi sol tarafta ali sami yen stadının remi vardı.eşi benzeri olmayan bir atkı bir can yoldaşıydı o.yaz kış üşenmeden takar şampiyonluklarda çılgınca sallardım ama artık yok.

Ben de Real macında kaybettim:(
    Bilirim bu acıyı

ben o atkıyı jardel den almıştım alisamiyende hatırası vardı havası vardı ama artık kendisi yok anıları var..dostlar sağolsun

• neler hissettiğini anlıyorum. benimde 10 yıllık galatasaray şapkamı gerizekalı kardeşim okulda kaybetti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.