Şimdi Ara

15 Yaş Boy 1.80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.5 senedir boyum bayağı uzadı ve nedense beni çok rahatsız ediyor psikolojimi bozuyor komşular durmadan boyunda uzamış diyip duruyorlar yada seni her görüşümde daha uzun görüyorum diyor ortaokul sondayım 1 sene daha anaokulu gittiğim için orta sondayım okulda da 5 ler 6 lar sürekli gülüp gülüp duruyor 8 lerde bile gülen var benim sınıf ve A şubesi hariç 5 de uzamaya başladım 159 du 5 i bitirince bu zamana kadar 21 cm uzadım ama hiç memnun değilim çünkü benden 2 3 cm kısa olanlar var onlar dik dursada onlardan uzun duruyorum ve ben kocaeli de yaşıyorum akrabalar ve babam hariç uzun görüyorum AVM de benden uzun görüyorum kocaeli'de çoğu kişiden uzunum ve babamın gövdesi uzun bacağı kısa benimki tam tersi ondan dolayı babamdanda uzunum algısı oluyor ve 7.sınıfta 5 ler abi abi abi bu boy ne diyip duruyorlardı bir şubeden alınca sınıf defterini çocuk boyu bilmem ne diyip arkamdan kahkaha atıyor kıskanıyor derseniz çok kötü patlarım besbelli dalga geçiyor çünkü şimdi 6 oldular hala man kafalar anca sosyal medyada bunun yaşlarında olgun çocuklar var ve işte neden uzunsun diyorlar bende neden kısasınız diyorum 3 hafta sonra son sınavlar var mezun olucam en düşük anadolu lisesinin bir üstüne yetiyor 3 sene ortalaması ama lisede de olursa artık onları kötü benzeticem ve ben geçen seneye göre uzun durmuyorum ama nedense bu zaman çok bakıyorlar ben sokakta avm de biryerlerde kızlar hep cins cins bakıyor buda çok rahatsızıma gidiyor ve sokakta da cins cins bakıyor kızlar ve ℅99 u tanımadıklarım oluyor ve normal baksalar tamam dicem ama cins cins bakınca rahatsız oluyorum trendede böyle annem 170 babam 183 ben 1 cm bile uzamak istemıyorum 185 190 olsam psikolojim çok bozulucak yoksa ne önerirsiniz babamla konuşunca bunu diyorki uzun olunca kısa olsam kısa olunca uzun olsam derdin diyor ama kısa olsam uzun olsam demezdim çünkü kimse bakmıyor kızlar cins cins bakmıyor şimdiki genç kızların iyice bi iq ları düşüyor ve kısa olunca küçük yerden geçebiliyorum birinden kaçarken küçük yerlere saklama biliyorsun okulda kısa diye alay olan kimse yok çünkü ℅98 i kısa okulda 189 boyunda çok kilolu biri var ama 170 duruyor sürekli ben dalga oluyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum psikiyatrist te götürmez ler ve doktor birşey hesapladı 183 olursun dedi inşallah böyle olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• baban doğru demiş kısa olsan bu seferde kısayım diye üzülürdün.Boyunun uzun olmasına avantaj veya dezavantaj gözüyle bakma bu senin değiştiremeyeceğin bir özelliğin bunu avantaj haline getirmek senin elinde sporda avantaj ağırlık antenrmanı yapıp sırtını güçlendirmeni tavsiye ederim boy uzadıkça eğer kas sistemi iskelet sistemine yetişemezse sırt ağrıları olur bunun için kasların güçlendir güzel bir fizik sahibi olman iyi olur.Kaslarını büyük göstermek uzun kasların olduğu için zor olacaktır ancak güçlenirsen çok iyi olur ve çok daha rahat bir şekilde estetik vucuta sahip olabilirsin duruş oturuş pozisyonlarına dikkat et ortalamanın üstünde olman sorun değil ancak 190a kadar büyük problemler yaşamazsın 190dan sonra azınlık kısma giriyorsun ortalamadan saptığın için ne bileyim koltuk diz mesafesi mutfak tezgah yüksekliği kapı yüksekliği gibi sorunlar yaşayabilirsin bunu öngör hiç sorun etme atletik estetik sağlıklı bir beden inşaa etmeni diliyorum..

• Diger hesaba noldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAŞ 15 BOY 156
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.