Şimdi Ara

15 V DC yi 12 V DC ye cevirme[yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kaç amper çekeceksiniz başlıkta belirtmemişsiniz?
  • hocam adaptör 15 Vold DC 400mA...bana 12 Volt DC lazım led serit calıstırıcam kaç amper gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

hocam adaptör 15 Vold DC 400mA...bana 12 Volt DC lazım led serit calıstırıcam kaç amper gerekir ?

400 mA ile 1 metre şerit led çalıştırabilirsin.adaptorün 15 v olması çok sorun olmaz.bildiğim kadarıyla şerit ledin her bir ledinde akım sınırlayıcı direnç olmalı.ha istiyorum dersen 7812 entegresi ile basit bir devre yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 12 Temmuz 2011; 20:36:50 >
  • hocam 2 metre 67 santim serit led yakıcam..bana olurunu anlatır mısın rica etsem ?
  • 1 mt şerit led için aynı adaptörü bende kullandım. Yüke bindiğinde 12 volta düşüyordu. Sizin 1 amperlik adaptöre ihtiyacınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

hocam 2 metre 67 santim serit led yakıcam..bana olurunu anlatır mısın rica etsem ?

enaz bir amperlik adaptör olmalı.eski pc psu'su kullanabilirsin.elinde yoksa bile bitpazarından,eskicilerden filan 3, 5 liraya bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemim adaptöründen + ve - kablo cıkarsam olmaz mı? Adaptör 12 volt 1000mA
  • bulundugum yerde öyle bir güc kaynagı bulcagımı sanmıyorum ama bakıcam yinede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.