Şimdi Ara

15 tlye sınırsız internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni paket gelmiş. 15 tlye sınırsız internet veriyorlar. 3 gb sonra hızı 96 kbps düşüyor.

Alsam kazıklanırmıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NFN.

Arkadaşlar yeni paket gelmiş. 15 tlye sınırsız internet veriyorlar. 3 gb sonra hızı 96 kbps düşüyor.

Alsam kazıklanırmıyım?

hangisi cabuk soyler misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/MaksiInternetPaketi faturalı bazı tarifeler alabiliyor

• faturasiz olsaydi gecerdim

• 3 gb tan sonra 96 kbs ondan sonraki 2 gb dolunca 32 kbs oluyor,onu da belirtelim

• 23 tl woop paketine eklenebilir mi? 2gb dan sonra 96 ya düşüyo ya üstüne bunu da alırsak ne olur? Merak ediyorum.

• 4G ile artık kota sıkıntısı kalkacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Aylık İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf 3 GB için bile alınır. Turkcell ve Vodafone bu fiyata 1 GB net veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Sırf 3 GB için bile alınır. Turkcell ve Vodafone bu fiyata 1 GB net veriyor.

Aynen

• 33 tllik seç internet ekle ve üstü tarifelerin üzerine alınabiliyor.fiyatları zaten güncel dışı pahalı.
    Kısacası çööp.bu Küçük detayı yazsaydınız keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paketi aldım.

• Bu pakete sevinenleri görünce PTTCELL'de kullandığım 14 lük sınırsız internet, konuşma ve SMS'in kıymetini bir kez daha anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Bu pakete sevinenleri görünce PTTCELL'de kullandığım 14 lük sınırsız internet, konuşma ve SMS'in kıymetini bir kez daha anladım.

250 MB kotadan sonra 128 kbps hiç çekilmez. Bir ara kullandım insanı sıkıntıdan sigara bağımlisi yapar.
  • bu paket geçen sene vardı. woops 23lük ile kullanıyordum . ayın ortasından sonra alıyordum genelde. 7 8 liraya mal oluyordu en en fazla bana her ayda 5gbdan fazla mobil veri kullanıyordum kesinlikle
  • 128 kbps olsa yine iyi. Annemde bu hat var bazen internetim bittiğinde hattını takıyorum 250 mb sonra hızı 32 kbpsye düşüyor.

• Maksi İnternet Paketi'ni sadece faturalı S.E.Ç. İnternet Ekle 500, S.E.Ç. İnternet Ekle 1000, S.E.Ç. İnternet Ekle 1500, S.E.Ç. İnternet Ekle 3000, S.E.Ç. Full Artı Full 500, S.E.Ç. Full Artı Full 1000, S.E.Ç. Full Artı Full 1500 ve S.E.Ç. Full Artı Full 3000 tarifelerindeki müşterilerimiz satın alabilirler

bu paketler dahili
  • Güzel aslında değerlendirilebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.