Şimdi Ara

Giresun için internet sınırsız 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımız dükkan açtı Giresun içinde sınırsız internet 8 mb 30 TL fiyatları değişiyor 1 yılda kendini amorti ediyor kurulum ücreti alıyor. ilgilenen giresunlu arkadaslara duyurulur.

http://www.yakanet.net/

• Selamlar, nasıl oluyor bu iş? siteye tıkladım da tam olarak anlamadım, altyapınız nedir? ttnet uydunuz falan?
  • tam olarak teknoloji nedir? yani kablosuz bağlanın, prize takın filan yani nerden bağlanıcaz evde modem gibi bir şey olmayacak mı? kapsama alanlarını gördüm, o kapsama alanları içinde bilgisayarım başka bir alet olmadan nasıl internete bağlanabilecek? detaylı bilgi verebilir misiniz?
  • giresun için iftar vakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende sadece kullanıcıyım ararsanız yardımcı olur arkadas size. Bi internete bu kadar paralar sacılmasın diye yazdım belki 1-2 kişi faydalanır diye olay kısaca şöyle ama belirli noktalarda dağıtıcısı var sizin evin çatısına alıcı koyuyor o alıcıyla modemi kabloyla bağlıyor modemden siz kablosuz olarak tüm evde kullanıyorsunuz.
  • Yasal olmayan bir işlem. Bizim burda da yapılıyor aylık 15 tl veriyorlar amcamlar. Facebook a bağlanmak 1 dakikayı buluyor. Hız testi yapmaya üşendim desem yeridir. Kanmayın böyle olaylara.

• Başlığı Giresun için sınırsız internet 30 TL yaparsanız daha iyi olur.
  • kablotv olan heryer içn zaten 29 liraya sınırsız var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslına bakarsanız güzel bir sistem
    ama ttnet küçük ölçekli işletmelere ne kadar izin verir bilemem

sanırım firma sahibi en hızlısından ttnet inter erişimi satın alıyor
    güclü bir vericiyle kendi üzerinden satıyor
  • eğer yasal olarak yapıyosa bi sıkıntı yok iss bayiliğiydi bu sanırım kendin veriyi alıp kullanıcılara paylaştırıyorsun.
  • Oyunlar için önerilmiyor

Pingler çok çok çok yüksek oluyormuş

O zaman çoğu şey geç olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 10 Ağustos 2015; 20:12:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahliyka

giresun için iftar vakti

tamda bunu yazacaktım :))
  • Yıllardır sürahi net diye var. Alıcıyı sürahinin içine koydukları için bu adı almış. Yasal değil Adana da 15 tl civarı. Adı 8 mbit hızı yerlerde.
  • yasal olanları da var bu şekil internet sağlayıcılarının.wireless tabanlı olduğu için 10 binada güzel çeker 1000bina leş.zaten adamlar küçük şirket hız dağıtımını istese de düzgün yapamaz bulaşılacak gibi değil anten masrafınızla kalırsınız
  • benim kullandığım internet aboneliği de benzer bir şirkete ait. hatta burada ki fiyat daha ucuz. eğer alt yapıları sağlamsa sorunsuz kullanılabileceğini düşünüyorum. ben çak nadir sorunlar hariç problemsiz kullanıyorum ve yasal bir sistem. kullandığım şirkete ait internet sitesihttp://poyrazwifi.net/
  • Öncelikle konuya biraz açıklama getirelim
    1-TTnet Türkiye'de hiçbirşey değil bunu anlayalım.Nasıl birşey değil diyeceksiniz.Şöyle ki ; Türk telekom Türkiye'de ki tek toptan internet satan kurumdur(turksat ve superonline başladımı bilmiyorum ama sanmıyorum).Bu toptancımız (tuz yalatan peşkeş çekilmiş tekel ) toplu satış sözleşmesiyle iss'lere (internet servis sağlayıcılara) internet satar.İss lisansı olan her kurum Türk telekomdan toptan internet alıp perakende satabilir.(şartlar çok ağır)
    Gelelim TTnet'e.Ttnette bir iss , yani lisans almış bildiğin bir şirket.Tek farkı adaletsiz bir şekilde Türk telekom un kurduğu bir şirket olmasıdır ve bana göre rekabet kurallarına aykırıdır.
    Kısacası sen kalkıp xnet diye bir firma kurdun iss lisansı aldın , bu durumda ttnet ile hiçbir farkın yok , türk telekom ttnete ne hizmet ve fiyat sağlıyorsa sanada sağlamak zorundadır.Tek farkı dediğim gibi adaletisz bir şekilde Türk telekom tarafında ana destekçi olarak desteklenmesidir.
    Ne gariptirki ana toptancının yavrusu olan bu şirket ülkemizde türk telekom yetkilerine sahip ve ceza yazabilicek bir kurum olarak görülmektedir.Örnek olarak yukarıda bir arkadaşın ttnet ile ilgili yazısına bakabilirsiniz.TTnet hiçbirşeydir Türk telekom herşey desek belki aralarındaki ayrımı daha iyi anlatmış olurum.
    Ttnet ile normal bir vatandaşın aldığı ve kurduğu iss arasında bir fark yoktur.Tek fark reklam ,para ,güç ve tanınmışlıktır.
    Gelelim wifi ile internet dağıtan arkadaşlara.Hız yerlerde ve çok yavaş demişiz ama şehir şehir gezen bir yöneticiyim ve bir çok firmanın bu hizmetini kullanıyorum ve çoğundan yüksek hız alıyorum.Aralarında kötü olanlarda çıkıyor evet ama zaten uzun süre kullanacaksanız önce deneme talep edin sonra cihaz ,internet ücreti gibi paraları ödeyin bu kadar basit.Hiç olmazsa büyük şirketler gibi taahhütle insanların 3-5 krş rızkına göz koymuyorlar.İstediğin zaman çıkma özgürlüğü olması zaten herşeye yetiyor.Benim gibi şehir değiştiren insanlar ,öğreciler, durumu kötü olan insanlar için bence iyi bir hizmet.Ama dediğim gibi önce deneyin sonra ücret ödeyin.
    ilk etapta verdiğin 150-200 tl gibi rakamlar yüksek görünebilir ama her ay 60-70 tl internete vermektense 15-20 tl bu internete vermek zaten kendi cihaz parasını kendi ödüyor anlamına gelir.Yani biraz matematiği olan mantıklı insanlar ,güven çerçevesinde bu sistemleri tercih edebilirler.Sevgiler.

• Bu firmalardan Kütahya'da hizmet vereni var mı 70 liraya maal oluyor neredeyse 4 kişiyiz evde bağlantı kopması mı dersiniz ping yükselmesi mi...
  • Antalyada benzeri firmayı arkadaşım sorunsuz kullandığınısoyledi.Afisteki numarayı aradım açmadı, tekrar aradım evin küçük oğlu açtı babana ver dedim öyle bilgi aldım O derece amatör dü...

• Superonline kendi alt yapısını kullanıyor.
    Bildiğim kadarıyla Uydunet de öyle.
  • Ilginc biri de çıkıp ikameti giresun gösterip alamaz mıyız şeklinde soru sormamış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.