Bildirim
15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (331. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KristiyanoRonaldo
Halkın sokağa çıkmasına utanan sığırlar onlar vatanı için çıktı sizler boktan bi mevzu için elinizde içki şişeleriyle gezide ülkeyi karıştırdınız
Ne yapsın bu millet evinde oturup ülkenin elden gitmesini mi seyretsin
Korkak pislikler siz TÜRK olamazsınız
Nicki ronaldo, Turk e bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: easypeasy
at videoda gorelim.2montajlanmis foto atma
https://store.donanimhaber.com/c3/1c/8d/c31c8d553556ec18c977cc28a2533f81.jpg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveRc
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
Yav duyduğunuza hemen inanmayın gördün mü kardeşim gözünle biri diyor ooooo hadiii direk inan
Haberin sadece solcu medyalarda olmasıda cabası
Evinde oturup çay içen Adam meyveyi anca kesiyor sokağa çıkıp kafa mı kesecek o kadar kes mi diyecek
http://galeri14.uludagsozluk.com/849/bogaz-koprusunde-turk-askerinin-bogazini-kesmek_1118713.jpg
yazıklar olsun size.
Duyduklarınıza inanmayın diyorsunuz.
Foto +18, bir halkın askerini ne kadar vahşi bir biçimde katlettiğini gösteren kare içermektedir
Bu asker sanırım köprünün üstünde sivillere ateş açan askerlerden, şayet öyleyse zerre üzülmedim.Ben asker olsam komutanım sivillere ateş aç dese ilk vuracağım kişi o namussuz komutan olur, siviller değil.Sen kimin askerisin, yahudi askeri misin ulan kendi insanını nasıl öldürürsün.Bunun gibi gözü dönmüş fetöcülerin hepsini böyle yapmak lazım.Eğer bu asker masumsa (ki sanmıyorum bu zamana kadar silah bırakıp teslim olmalıydı) masum halkı da öldüren masum askeri de öldürenin canı çıksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Askerimizi yere yatıran kuvvetler yakında Tükürdüğünü yalayacak!!!!!
Feto sosyal medya üzerinden biz yapmadık diyor.Cumurbaşkanı paralel yaptı diyor.Kime inanacaz biz ?
Ama bildiğin tek tek şey, bunları en can alıcı yerlere getirip içimize sokanlar. -
-
Sela okunmaya başladı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
En ufak saldiri olayinda , teror olayinda
Yayin yasagi aninda gelirken tanklar sokaga cikiyor yayin yasagi gelmedi . Ak parti il baskani baglanip rahat rahat konusuyor . Ordu aciklama yapmiyor genelkurmay baskani kacirilip kurtariliyor aciklama yapmiyor .
Hala darbe diyen var
Guzel filmdi 5-6 saatlik komedi niyetine izledik
Komedi niyetine şehit ve yaralılar oldu zaten çok komik değilmi
-
demokrasi diye dışarı çıkıyorsunuz sonrada gelmiş idam diyorsunuz bu nasıl çelişmedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gandlee
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
Ben de ilk başta tiyatro olabilir mi acaba diye düşünüyordum ama yaşananları düşününce bunun çok başarısız ve doğru düzgün planlanmamış bir darbe girişimi olduğu açık. Bunu yapan askerlerin kafasında tam olarak ne vardı anlamak güç gerçekten. Tankla ezilen sivillere, asker atışlarıyla hayatlarınıını kaybeden polislere-askerlere ve sadece emir aldığı için görevini yapmak zorunda kalıp daha sonra darp-linç edilen masum askerlere üzüldüm.
Tüm bu olayların malum kişi tarafından başkanlık desteği için kullanılacağı açık. Kendi taraftarlarını iyice konsolide eden RTE şu anda tüm bu İsrail-Rusya tükürdüğünü yalama mevzularını, 3 milyon Suriye'linin vatandaşlık durumunu falan filan unutturdu.
Hocam son paragrafta yazdıklarını göz önüne alarak, bunun gerçekten bu kadar kötü planlanmış bir darbe girişimi olabileceğini düşünüyor musun? Benim elimde yetki olsa ve darbe yapmak istesem daha iyi yapabilirdim bundan.
Yani bence askerde zaten bir kafa karışıklığı & isteksizlik vardı.(Sahada olanları kast ediyorum) Yani o tankların çoğu süs gibi durdu orada.
Planlayıcılara gelince, zaten medyayı ve önemli kişileri ele geçirmeden darbe yapamazsın. Bakıyorum adamlar hükumetten sadece cumhurbaşkanlığı sekreterini kaçırmışlar :) Bir de işte rehin tuttukları Hulusi Akar var. Yapmaları gereken medya'ya erişimi kapatmaktı, taviz verdirmemekti vs. Yani çok amatörce duruyor, bu durumda insanın aklına tabi hemen bu yaş kararları alınmadan, kalan kısa sürede tek sıkımlık kurşun misali ya tutarsa diye darbe yapmaya çalışmış olmaları.
Ben netice olarak olayların darbeyle sonuçlanmamasından memnunum. Ha şurası açık, ne dün sokağa çıkan insanlar gerçekten demokrasi aşığı, ne de özellikle muhalif kesim darbeye tamamen karşı çıktı. Ama sonuç itibariyle RTE darbeyle gitse, ülkenin zor durumda olan ekonomisi daha da dibe vuracak ve bazı insanlar ona kurtarıcı gözüyle bakacaklardı. Belki de yaptığı yüzlerce demokrasi karşıtı hamlelerine karşın tarihe Adnan Menderes gibi mazlum-demokrasi kahramanı bir karakterle çıkacaktı.
-
-
https://twitter.com/snnrdlmn/status/754135370460266496
bu çok kötü mideniz kaldırmayabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
En ufak saldiri olayinda , teror olayinda
Yayin yasagi aninda gelirken tanklar sokaga cikiyor yayin yasagi gelmedi . Ak parti il baskani baglanip rahat rahat konusuyor . Ordu aciklama yapmiyor genelkurmay baskani kacirilip kurtariliyor aciklama yapmiyor .
Hala darbe diyen var
Guzel filmdi 5-6 saatlik komedi niyetine izledik
Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveRc
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
Yav duyduğunuza hemen inanmayın gördün mü kardeşim gözünle biri diyor ooooo hadiii direk inan
Haberin sadece solcu medyalarda olmasıda cabası
Evinde oturup çay içen Adam meyveyi anca kesiyor sokağa çıkıp kafa mı kesecek o kadar kes mi diyecek
http://galeri14.uludagsozluk.com/849/bogaz-koprusunde-turk-askerinin-bogazini-kesmek_1118713.jpg
yazıklar olsun size.
Duyduklarınıza inanmayın diyorsunuz.
Foto +18, bir halkın askerini ne kadar vahşi bir biçimde katlettiğini gösteren kare içermektedir
Bu asker sanırım köprünün üstünde sivillere ateş açan askerlerden, şayet öyleyse zerre üzülmedim.Ben asker olsam komutanım sivillere ateş aç dese ilk vuracağım kişi o namussuz komutan olur, siviller değil.Sen kimin askerisin, yahudi askeri misin ulan kendi insanını nasıl öldürürsün.Bunun gibi gözü dönmüş fetöcülerin hepsini böyle yapmak lazım.Eğer bu asker masumsa (ki sanmıyorum bu zamana kadar silah bırakıp teslim olmalıydı) masum halkı da öldüren masum askeri de öldürenin canı çıksın.
Öyle olsa bile kafası kesilmemeliydi. Işidden bir farkları olsun bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler tabiki darbe desteklenecek birşey değil. Ama kafalarda da soru işaretleri var oluşuyor yani ister istemez. Dün atvde helikopterin halka ates etmesini canlı canlı izledim maalesef. Haber kanallarina sırayla bağlanıp boş boş konuşuyorlar. Dün mesela fox tvde melih gökçek konuşuyor halkı sokağa davet ediyoruz falan diye. Arkada da tbmmnin bombalanma anlari var. Spiker de sordu hatta disarisi guvenli mi diye.
-
Neyse.quote:
Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.quote:
Orijinalden alıntı: yasinadin
darbeye destek veren kim varsa o bu vatanın evladı değildir !
bu vatanın gerçek evlatları kendilerine silah çeken tankları ele geçirip darbeyi engelleyenlerdir !
yer üsküdar meydanı tankları ele geçirdik ELHAMDULİLLAH !
sakallara bak tam tarikatçı tipi rezalet.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 20 Şubat 2020; 15:59:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tsk temizleniyor olabilir olayı ne ara çözdüler de 1500 kişi gözaltına alındı.
Ardahan dan Malatya'ya üst rütbeliler gözaltına alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 16 Temmuz 2016; 11:02:07 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X