Şimdi Ara

15 sene istikrarlı biçimde altıma işedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem pipimi yakmakla tehdit etti. İşeme işeme diye bir ton telkin yedim. İşemeyi kestiysem bunu ilk sevgilim Cemre'ye borçluyum. Onun takdirini kazanmak için güzel kokular sürünüp, şık kıyafetler giymenin yetmeyeceğini farkettiğimde işemeyi bıraktım.

18 yaşıma kadar haylaz bir öğrenciydim. Hiç ödev yapmaz, hiç öğretmen sözü dinlemez, hiçbir sınava günü gününe çalışmazdım. Nitekim üniversiteyi de kazanamadım. O zamanlar sevgilim olan Buse "senden adam olmaz" dedi beni terketti. Buse'yi pişman etmek için it gibi çalıştım. Benden adam olurmuş. Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin birinde mühendislik eğitimine başladım. Buse haberi alınca arayıp tebrik etti. Ben de ona teşekkür ettim.

21 yaşımda özgüvenim dibe vurmuştu. Üstüste gelen ölüm haberleri de cabası. Yalnız kalmış, başarısızlığa itilmiştim. Derken hiç ummadığım biçimde biriyle tanıştım. Adı Dilek'ti. Şefkatiyle bütün yaralarımı sarıp, beni yeniden kendime getirdi. İşi bitince de çekti gitti hayatımdan. Hiçbir gerginlik yaratmadan...

Dönüp baktığımda tüm ilişkilerimin en ihtiyaç duyduğum zamanlarda bana büyük katkılar yaptığını görüyorum. Ve sizlerin huzurunda bunu sağlayanlara tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TTEESSEKKURLER CEMRE TESEKKURLER BUSE TESEKKURLER DİLEK TESEKKURRLERR ALTİNA İSEMEYEN BİR MUHENDİS YARATTİGİNİZ İCİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Showtek

TTEESSEKKURLER CEMRE TESEKKURLER BUSE TESEKKURLER DİLEK TESEKKURRLERR ALTİNA İSEMEYEN BİR MUHENDİS YARATTİGİNİZ İCİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hülasa hayatımı anlattığım bu müstesna konunun zamanın ötesinde sahipsiz durmasına içim el vermiyor.

Bu konu beni derinden yaraladı.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.