Şimdi Ara

15 saatlik otobüs yolculuguna çıkıyorum tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ilk defa şehirler arası otobüse binicem antalyadan tokata gidiyorum. 15 saat sürecek bu otobüs yolculugunda miğde bulantısı hap olarak hangisini önerirsiniz?

Ayrıca o gün hiç uyumucam otobüse binince uyumayı düşünüyorum başka tavsiyesi olanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Merhabalar ilk defa şehirler arası otobüse binicem antalyadan tokata gidiyorum. 15 saat sürecek bu otobüs yolculugunda miğde bulantısı hap olarak hangisini önerirsiniz?

Ayrıca o gün hiç uyumucam otobüse binince uyumayı düşünüyorum başka tavsiyesi olanlar?

Sağlam bir kulaklık al
    Telefona alabildiği kadar müzik doldur
    Bimden su al. yolda pahalı oluyor
    Zeytinli poğaça
    Peynirli poğaça
    Simit vs al . onlarda yolda çok pahalı
    Hayırlı yolculuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüste uyuyabiliyorsan bir tane kucuk yastik al. Cam kenarindan da bir bilet. Yastigi camla koltuk arasina koyup uyuyabilirsin rahat rahat.
    Bazi otobuslerde koltuk arkasi tv veya ona benzer seyler oluyor. Bi tane flashbellege film mp3 vs vs doldurup, onlarla vakit gecirebilirsin.

• telefona film yükle olabildiğince. yolda izlemesi keyifli olur.
    şarj cihazını yanına al mutlaka.
    molalarda çay ve kafeinli içeceklerden uzak dur. hem uyku kaçırır hemde tuvalet ihtiyacını artırır. yolculuk sırasında da çok su içme.
    küçük bir yastık çok yardımcı olur.
    mevsimine uygun giyin tokatın kışı antalyanın kışına benzemez. dar kıyafetlerden de uzak dur.
    20-24 saat süren yolculuklardan sonra epey bir kaşarlandım bu konuda.
  • Metpamid al, yolculuktan 30 dk önce aç karnına iç. 8 saat sonra da 1 tane daha içebilirsin.

• yiyecek depola. poğaça vs. mola yerinde çıkar yersin. varsa çay may alırsın ordan uygunsa fiyatı. gece hele soğuksa çay iyi olur.
  • Zorda kalmadikca otobusle yolculuga cikma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet ile 16km kaç dk sürer
    8 yıl önce açıldı
    Hergün 15 km Yürümek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uçakla git kardeşim biraz daha ekleyip , fakirlik yapma.

2 Saatlik yolda sıkıntı basıyor beni nasıl bir yolculuk bu
  • Metro turizm=cum shot tour

• Muavine dikkat et
    Mümkünsecam kenarında otur
    Uyuma

• Öncelikle eşofman giy. Son bir saat kala giyeceğini giyersin.

Yiyecek ve içecek al yanına ama koku yapmasın. Malum yolcular rahatsız olur. Küçük bir yastık, telefona birkaç bölüm dizi ve film indir. Ya da belgesel. Müzik dinlemek keyifli oluyor. Kitap okuyorsan yolculukta kitap okumak çook keyifli, denemelisin :)

Powerbank ve USB kabloyu unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 13-14 saatlik otobüs yolculuğuna çıkıyorum 2 hafta sonra. Yalnız benimki şehirlerarası değil yurtdışı.

Power bank almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Kasım 2016; 21:19:34 >
  • Hocam kalkarsa yandakine sapla

• şişme yastıklar oluyor boyun arkasına konulan. bulursan al.
    daha rahat uyursun.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Powerbank tamam yastık tamam tuzlu kraker ve abur cubur tamam

başka var mı :D
  • Kitap oku
    Ayrıca kaç yaşındasın ilk defa şehir dısına cıkıyorsun otobüsle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • powerbanka gerek kalmayabilir koltuk arkasında ki küçük ekranların usb ye takıp öyle dolduruyom
  • Beyler yolculuktan döndüm. 16 saat gittim 16 saat az önce geldim. Sevdiğimin ailesiyle tanışmaya gideceğim için heyecanlı bir gidiş vardı dönüşüm ise üzüntülüydü.

Sandığım kadar zor değilmiş yolculuk ancak ilk defa çıkıp tecrübesizliğimle konya istikametinden tokata gittim keşke ankara üzerinden gitseydim. Şöförün virajlara girişi falan resmen uyutmadı ne zaman düz duble yola denk geldim o zaman uyuyordum. Ancak Metro firmasından bir daha asla bilet almam neden mi?

Dönüşümde en arkadan bir öndeydim bilet zor buldum. Antalyalı olmam ve rahat olmam sebebiyle ince atletsiz tişört ve pijamamla bindim. Otobüsün sıcaklıgı güzeldi ama nevşehire yaklaşınca klima mı kaliriför mü ne açtılar ter attım yolda çorabımı çıkardım zemine basıyorum gene sıcak ateş gibiydi vücudumun her yeri terledi sauna gibi. İnsanlar o sırada kazakla oturuyordu ve kendi kendilerinle allahım bu ne sıcak falan diyorlar kimse seslenmedi. Ben arkadan seslendim muavine dedim ki çok sıcak insanlar şikayetci tamam dedi gitti kapattı moladan sonra gene aynısı ve gene aynısı. Tansiyon yada hamile bir bayan olsa o sırada neler olurdu kimbilir yani metro kötü derlerdi aman otobüs altarafı derdim de müşteriye göre hareket etmediklerinden eminim birdahaki seferim uçak olacak daha fazla vericem aktarmalı gideceğim ama kafam rahat olucak diceklerim bukadardı ayrıca önerileriniz çok işe yaradı. Bir üzen şey daha var usb ye filmler atmıştım mpeg ye dönüştürmüştüm hiç birini görmedi mpeg görmeyen cihaz mı olur diye sövdüm içimden

• quote:

Beyler yolculuktan döndüm. 16 saat gittim 16 saat az önce geldim. Sevdiğimin ailesiyle tanışmaya gideceğim için heyecanlı bir gidiş vardı dönüşüm ise üzüntülüydü.

Sandığım kadar zor değilmiş yolculuk ancak ilk defa çıkıp tecrübesizliğimle konya istikametinden tokata gittim keşke ankara üzerinden gitseydim. Şöförün virajlara girişi falan resmen uyutmadı ne zaman düz duble yola denk geldim o zaman uyuyordum. Ancak Metro firmasından bir daha asla bilet almam neden mi?

Dönüşümde en arkadan bir öndeydim bilet zor buldum. Antalyalı olmam ve rahat olmam sebebiyle ince atletsiz tişört ve pijamamla bindim. Otobüsün sıcaklıgı güzeldi ama nevşehire yaklaşınca klima mı kaliriför mü ne açtılar ter attım yolda çorabımı çıkardım zemine basıyorum gene sıcak ateş gibiydi vücudumun her yeri terledi sauna gibi. İnsanlar o sırada kazakla oturuyordu ve kendi kendilerinle allahım bu ne sıcak falan diyorlar kimse seslenmedi. Ben arkadan seslendim muavine dedim ki çok sıcak insanlar şikayetci tamam dedi gitti kapattı moladan sonra gene aynısı ve gene aynısı. Tansiyon yada hamile bir bayan olsa o sırada neler olurdu kimbilir yani metro kötü derlerdi aman otobüs altarafı derdim de müşteriye göre hareket etmediklerinden eminim birdahaki seferim uçak olacak daha fazla vericem aktarmalı gideceğim ama kafam rahat olucak diceklerim bukadardı ayrıca önerileriniz çok işe yaradı. Bir üzen şey daha var usb ye filmler atmıştım mpeg ye dönüştürmüştüm hiç birini görmedi mpeg görmeyen cihaz mı olur diye sövdüm içimden

Motora yakın yerden bilet alma, koltuk kalmadı diyorsun ama önceden alman gerekli. Ek olarak otobüsle uzun yolculuğa çıkmamaya çalış, fakirliğin alemi yok.

• quote:

Merhabalar ilk defa şehirler arası otobüse binicem antalyadan tokata gidiyorum. 15 saat sürecek bu otobüs yolculugunda miğde bulantısı hap olarak hangisini önerirsiniz?

'Miğde' bulantısı? Niğdedir o yoksa bulanamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.