Şimdi Ara

15 m2 Oda için ısıtıcı önerisi??DONUYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
19.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkayyıldız

fanlı yağlı radyatörlerden al ilk başta ısınması geç oluyor ama o süre içinde fanı açarsın ısınırsın. sonrasında zaten radyatör işini görecektir. hele 15m2 odayı rahatça ısıtır. ınfrared ısıtıcılardan uzak durmanı tavsiye ederim. en sağlıklısı radyatör tercihin delonghı ve zass dan yana olsun kanımca.

fanlı yağlı radyatörler havayı kurutmuyor değil mi? 20 m2 odada kullanmayı düşünüyorum koçtaştaki şu ürün iyimidir sizce?
    http://www.koctas.com.tr/U/Blyss-9-Dilim-Yagli-Radyator-NDB-1G-24T/-/62106?R=124

• 3000w infrared ısıtıcı sorunu çözer.
  • Hocam sorununuzu okudum şimdi yardımcı olmak gerekirse ister 3000 lik kullan ister 2500 lük farketmiyor çünkü hepsi aynı ısıyı veriyor ama kumtelin verdiği ısıdan biraz daha yüksek ısı verebilir fakat Odayı ısıtmaz sadece önünü ısıtır ve arkan donmaya devam eder ve odada soğuk rüzgarlar esmeye devam edeceği için tavsiye etmem ama sadece kırılmasını istiyorsanız soğuğun yakabilirsiniz ama ısıtmaz sadece.

Dediğim gibi klima çözüm önerisi değildir çünkü o zaman onunda yakacağı elektrik faturasıda çabası birde temizliği,bakımıda çok önemli bunun.. buna alternatif öneri olarak kaliteli Delonghi dragon 3 Serisi var baca etkisi yaratmalı böle kenarları kapalı onun üzeri delikli sadece onlardan ama fiyatı 300 e yakın onu belirteyim muadili olanlarda var ama kalite istiyorsanız arçeliğin halojen ısıtıcılı olanı var onuda almanızı öneririm çünkü bunların üretimini Zass tarafından yapılıyor. Odayı ısıtmasına gelince bir nevi kömür sobası gibi düşünün bir saat gibi sürede ancak ısıtır ama kızdığı zamanda çabuk soğumaz.. Yarım saat gibi süre bulur soğuması.. Belkide bir saat diyelim.. Bu tip ısıtıcılar doğrudan odanın havasını ısıtıyor sonra odayı ısıtmaya başlıyor bu ise sağlıklı bir ısıtma yöntemidir ayrıca seramik fanlı ısıtıcılar var bu ise küçük odalarda ısıtabilr ama büyük odalarda biraz sıkıntı yaşanabilir klima gibi görünümlü ama değerlerine bakmanızı öneririm.

En son yapılacak tek şeyde kömür sobası ama kim uğraşacak onu yak,boşalt,temizle,taşı vs.. Valla ben terasta yapmadığım yöntem kalmadı petek yak ısınmaz çok zor ısınır,ufoyu yak takviye et gene aynı.. katalatik kullandım ısıtıyor ama koku yapıyor yapıncada kapıyı açıyorum oda soğuyor hemen..
    Mecbur kalıncada seneye salona kömür sobasını kurmakla bulucam çareyi.(Salonum 30 metrekareye yakın)

• quote:

Orijinalden alıntı: The End Baba

Beyler 15m2 odam var ama kumtel 2000w infrared ısıtıcı aldım ama hiç ısıtmıyor,ağzımdan soğuk buhar çıkıyor

Koçtaş'tan bugünlerde birşey almayı planlıyorum böyle iyi ısıtacak ne önerirsiniz?

http://www.koctas.com.tr/U/Blyss-Duvar-Tipi-Isitici-E-0605L/-/62130?R=124

estetik istiyorsanız duvar tipi ısıtıcı . ISINMAK istiyorsanız yağlı .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.