Şimdi Ara

15'lik Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda GS Mobile 15lik tarife ile her yöne 150 dakika+150 sms kullanıyorum buna taahhüt ile 200'er kullanım hakkı daha veriyorlar yaptıran var mı, memnun mu?

• up
  • Hocam ben de Fenercell muhteşem 15'lik tarife kullanıyorum. Her yöne 250 dk, 1000 sms 15 lira.

Herhangi bir taahhüt falan da vermemiştim. Fenercell'de varsa GSMobile'da da vardır mutlaka bir araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Hocam ben de Fenercell muhteşem 15'lik tarife kullanıyorum. Her yöne 250 dk, 1000 sms 15 lira.

Herhangi bir taahhüt falan da vermemiştim. Fenercell'de varsa GSMobile'da da vardır mutlaka bir araştırın.

tarife içi sınırsızmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Hocam ben de Fenercell muhteşem 15'lik tarife kullanıyorum. Her yöne 250 dk, 1000 sms 15 lira.

tarife içi sınırsızmı

ben de merak ediyorum bunu tarife içi sınırsızsa çok iyiymiş
  • Hayır, tarife içi sınırsız değil. Tarife, operatör farkı gözetmeksizin her yöne 250 dakika. Periyot 6 saniye.

Ama faturalı tabi bunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-766EE1A12 -- 21 Ağustos 2012; 2:59:01 >
  • 6 sn periyotlu olduğu düşünülürse şu anki tarifeler arasında gayet iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim dediğimde tarife içi sınırsız 1 yıllık taahhüte de sürene ek olarak 200'er mesaj ve dakika veriyor
  • (15 lik) tarife ile (muhteşem 15) lik tarife farklı

(muhteşem 15) lik tarife :
    Her yöne 250 dakika ve 1.000 SMS ayda sadece 15 TL.Tarife içi görüşme yok.

(15 lik) tarife:
    her yöne 150 dakika, her yöne 150 SMS ,(ÜSTELİK NUMARASINI TAŞIYANLARA İLAVE HER YÖNE 100 DAKİKA + HER YÖNE 100 SMS!) Tarife içi Görüşme Süresi Sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden26

(15 lik) tarife ile (muhteşem 15) lik tarife farklı

(muhteşem 15) lik tarife :
    Her yöne 250 dakika ve 1.000 SMS ayda sadece 15 TL.Tarife içi görüşme yok.

(15 lik) tarife:
    her yöne 150 dakika, her yöne 150 SMS ,(ÜSTELİK NUMARASINI TAŞIYANLARA İLAVE HER YÖNE 100 DAKİKA + HER YÖNE 100 SMS!) Tarife içi Görüşme Süresi Sınırsız

(muhteşem 15) lik tarife daha cezbedici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.