Şimdi Ara

15 Günlük sıfırdan farksız Z1 DK-31 Dock Hediye 1600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya'dan getirttiğim ve sadece deneme amaçlı evde açılmış Beyaz Sony Xperia Z1 model telefonumu mevcut Iphone 5'imle biraz daha yola devam kararı aldığımdan dolayı satıyorum.

Beraberinde telefonla beraber sipariş verdiğim, bu cihaz için oldukça kullanışlı olan DK-31 manyetik şarj dock'unu da hediye edeceğim.

Ayrıca yine isteyen olursa, yine telefon elime geçmeden kullanmak niyetiyle sipariş ettiğim aşağıdaki linkteki ürünü sıfır kutusunda 80 TL karşılığı verebilirim. Yoksa ayrıca satacağım. Fedex kargo dahil bana 130 TL'ye mal oldu. Orjinal deri ve resimde göründüğünden daha koyu lacivert rengindedir.

http://www.tetded.com/home/en/xperia-z1-i1-honami/1387-tetded-premium-leather-case-for-sony-xperia-z1-honami-dijon-ii-lc-navy-blue.html

Ürünün pasaport kaydı alıcıya ait olacaktır. Belirttiğim gibi sadece deneme amaçlı açıldığından sim kart takılmamış, kayıt öncesi süreç başlamamıştır.

Ürün kutusunda, tüm aksesuarları + piyasa değeri 80 TL olan DK-31 manyetik şarj docku ve orjinal yurtdışı faturası ile birlikte teslim edilecektir.

Ürün sıfırdan farksız olduğu için ve yeterli vaktim olmadığından resim eklemeyemedim, ancak ilgilenen olursa uygun bir zamanda telefon/kılıf veya diğer ayrıntıların birebir resimlerini de paylaşabilirim.

Takas kesinlikle düşünmüyorum.

Ticari faaliyetim olmayıp tamamen farklı bir ürün kullanmaya karar kıldığım için minimum zararla ürünü elden çıkarmak amacıyla bu satışı yapacağım.

İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.