Şimdi Ara

15 GB PARAM BOŞ YERE NASIL GİTTİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ilk öncelikle ben 14 yaşında 7.sınıf öğerncisiyim haşlılarımdan biriktirdiğim para ile hayalin olan raptor u alacaktım hergün biriktirdim paramı aylarca gb 150ytl aldım en sonunda 20gb sonra oyunda raptor ararken clana aldılar sonra clan beni pelerin görevine çektiler 10gb param gitti kalk vericez dediler söz verdiler vermediler yine öldürdüler 500m param kaldı knight online benim için bitmiştir paramı yollasalar bile item alcam + basacağım ve yakacağım bitti artık benim için ama bunda aylarca emeğim var haram zehir zıkkım olsun onlara charlar hack yesin beni öldürüpte paramı vermeyenlerin

• buna inanmaya bilirsiniz ama doğru 15dk önce oldu elim ayağım titriyor ağlıyorum ister inanın ister inanmayın sizden para felanda istemiyorum ben knigh'ı bırakırım ama bu forum u asla
  • Ailenin sana ihtiyaçlarını karşılamak için verdiği harçlıkları gb almak içinmi harcıyorsun?
  • Hata birazda sende.
    İnanmıycaktın.
    LetterLen kendine atıp üstündeki parayı çıkarabilirdin.
    Yazık olmuş
    Herşeyde bir hayır vardır üzüLme
    Sonuç olarak Knight OnLineden kurtuLdun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popocorncuuu

buna inanmaya bilirsiniz ama doğru 15dk önce oldu elim ayağım titriyor ağlıyorum ister inanın ister inanmayın sizden para felanda istemiyorum ben knigh'ı bırakırım ama bu forum u asla
    gecmiş olsun ne dieim kardes uzuldum senın adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr7

Alıntıları Göster
    saolun inşallah sizin başınıza böyle bir şey gelmez allah belasını versin bunu bana bilerek yapanların knight a keşke başlamasaydım şimdi 500m para kaldı adamlar biz para yollayacaz dediler yollasalar bile yakacam paraları veya paraya ihtiyacı olan birine vereceğim

• quote:

Alıntıları Göster
    150 ytl 20 gb
  • senin gibi adamların bu knighttan azalması eksilmesi beni mutlu ediyor aslında hem sana hem de diğer knightcılara zarar.Git okulunu oku harclıgını biriktirip gb alacagına üst bas al ne biliim yiyecek bisi al mesela o 150 ytl ye annene güzel bir palto flan alsaydın nasıl mutlu olurdu demi? Bu yüzden sizin gibi çocukların bu oyunu oynamamasını istiyorum.İlla ki oyun oynayacaksan para vermeden counter fifa nba flan bisiler oyna online oyun sana göre diil
  • quote:

Alıntıları Göster
    anlamadım şimdi ben 13 yaşındayım 8. sınıfa gidiyom nası 14 yaşında 7. sınıfa gidiyon hangi sınıfta kaldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

anlamadım şimdi ben 13 yaşındayım 8. sınıfa gidiyom nası 14 yaşında 7. sınıfa gidiyon hangi sınıfta kaldın ?

Alıntıları Göster
    ben sınıfta kalmadım sadece geç yazıldım ve o gb parasını 100 ytl aldım tanesi 5ytl kredi kartım mı var bankadan çekeyim ama knightan kurtuldum eve gelince ders bile yapmayım kandırıyordum evdekileri artık derslerime çalışacağım inş. sizde knight dan kurtulursunuz buna inanmayan arkadaşlar olabilir ama doğru yemin ederim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

ewet bazı yerlerde gb 7.5 m

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berkaykaykay

150 ytl 20 gb

1 m bizim burada gb 150 m 20 tane deil 150 tane alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

resmen öküzün altında buzagı arıyorsun haa o diyo ankara sen diyon .... kara töbe töbeee

• quote:

ben sınıfta kalmadım sadece geç yazıldım ve o gb parasını 100 ytl aldım tanesi 5ytl kredi kartım mı var bankadan çekeyim ama knightan kurtuldum eve gelince ders bile yapmayım kandırıyordum evdekileri artık derslerime çalışacağım inş. sizde knight dan kurtulursunuz buna inanmayan arkadaşlar olabilir ama doğru yemin ederim ki

Alıntıları Göster
    size çok teşekkür ederim hiç değilse rahatladım allah razı olsun sizden ama knight dan kurtuldum sizinde başınıza böyle birşey gelmesin satın itemlerinizi CeLLo_1905 seninde dediğin gibi kendime üst baş alayım annem babam beni okutmak için çalışıyor ben ise bu knight a başladım ama artık kurtuldum bütün itemleri yakmazsam bidaha devam ederim

• quote:

size çok teşekkür ederim hiç değilse rahatladım allah razı olsun sizden ama knight dan kurtuldum sizinde başınıza böyle birşey gelmesin satın itemlerinizi CeLLo_1905 seninde dediğin gibi kendime üst baş alayım annem babam beni okutmak için çalışıyor ben ise bu knight a başladım ama artık kurtuldum bütün itemleri yakmazsam bidaha devam ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: popocorncuuu

gülsemmi ağlasammı

• quote:

Orijinalden alıntı: DiyV

quote:

Orjinalden alıntı: popocorncuuu

gülsemmi ağlasammı

Alıntıları Göster
    tes sey yapacan clandaklere sövecen cukacan

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen kurtuldun bu vesileyle darısı tüm knight aleminin başınaa aminnnn

Aslında bu oyunu bırakmayı sadece kendim için değil ülkem için de istiyorum biz su anda USA ya çok büyük paralar kazandırıyoruz bu oyuna aylık 100$ weren playerlar war yazık günah o paralarla biz de onların hazinesine katkı yapıyorus onların o ıraklı masum insanları öldürürken kullandıkları silahlara katkı yapıyorus.
    Siz şimdi diyeceksiniz ki salak mı bu adam nerden nereye atlıyo ben nasıl knight oynayarak onların günahlarına katkı yapıyomusum. Ama doğru bu nasıl ki kücücük sevaplar hanemize yazılıyorsa en ufak bir günah da yazılacak Allah belasını versin tüm amerikalıların içlerinde 1 tane bile iyi olduguna inanmıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    cello abi ve diğerleri beni rahatlattınız hiç değilse hem knight dan kurtuldum çok mutluyum şimdi adım gibi knight itemleri satın ytl olarak ve bence cello_1905 abi senin dediğin gibi bence annemize babamıza hediye alalım bu oyunu bence bırakın oyunun esiri gibisiniz şimdi ama itemlerinize bi şey olsun şimdi sizde benim gibi düşüneceksiniz bundan eminim ben item ve charı size vermek isterdim ama devam edersini onun için vermiyorum yakacağım her şeyi knight ı bırakın no knight artık cello abi çok teşekkürler abi rahatlattın beni derslerime çalışacağım artık

• quote:

cello abi ve diğerleri beni rahatlattınız hiç değilse hem knight dan kurtuldum çok mutluyum şimdi adım gibi knight itemleri satın ytl olarak ve bence cello_1905 abi senin dediğin gibi bence annemize babamıza hediye alalım bu oyunu bence bırakın oyunun esiri gibisiniz şimdi ama itemlerinize bi şey olsun şimdi sizde benim gibi düşüneceksiniz bundan eminim ben item ve charı size vermek isterdim ama devam edersini onun için vermiyorum yakacağım her şeyi knight ı bırakın no knight artık cello abi çok teşekkürler abi rahatlattın beni derslerime çalışacağım artık

Alıntıları Göster
    abi sevinçten uçuyorum şimdi inşallah sizde bırakırsınz bencede normal oyun oynayın çok iyi birisin cello abi paramı biriktireceğim ben abi seninde dediğin gibi eğitime harcıyacağım sana hak veriyorum abi evet ıraklıların kafasına sıkılan mermi paraları sadece knight değil bütün yabancı markalar binlerce insan açlıktan ölüyor resimlerini koymak isterdim ama nasıl koyulacağını bilmiyorum koysam bile size ibret olmaz bu resimler

• quote:

Alıntıları Göster
    abi varya bence sakın baslama artık yada bekle veririler belki borumu 150 ytl gitmiş ya bole olurmu alah askına adama ne koyar bu biliyonuzmu valla kader talihsizlik azda slk lık var ama napalım bana olsa yemın ederım 1 hafta kagfayı yerdim geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.