Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 15'' DELL Inspiron 7000 2 in 1 Satın Al 3 Ağustos 2022 10:12 1 1 15'' DELL Inspiron 7000 2 in 1 Merhaba, Yaklaşık 1 sene once kardeşime hediye edilen Dell inspiron 15'' 7000 2 in 1 laptop-tableti satmak istiyorum.Laptop 2 sene kadar once alınmış ancak hemen hemen hiç kullanılmamış depoda tutulmuş.Cihazın şarj aleti bulunmakta çanta veya kılıfı yoktur. Uzerinde ve arka kısmında fotograflarda gorulen cizikler mevcut.Dokunmatigi çok akıcı bir şekilde çalışmaktadır.Bataryası çok iyi durumda ben birkez denemek için full şarj ettim.Fotograflar ekteki şekildedir.15'' laptop ve tablet isteyenler için gayet kullanışlı bir cihaz.Türkiyede bulunmadıgı için fiyat belirlemekte kararsız kaldım, fiyatta bir miktar pazarlık olabilir.FIYAT: 6500TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır - Kullanılmamış Serengeti Lia Güneş gözlüğü Satılık tatil çek - Tatil.com D&R 150 TL Cek ---->>110 TL
Lenovo'daki sıfır muadilleri 9k-10k civarında satılıyor, fiyatınız eğer fatura ve garantisi varsa makul duruyor.