Bildirim
15' crt monitörde görüntü neden titriyor
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bazı lehim leri yenilenmesi gerekiyor 5 dakkalık iş götür bi televizyoncuya halleder. veya entegre var onun değişmesi gerekiyor ihtimaller bunlar, bunlar benim başıma geldi. 15 crt beko monütörümün -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:50:44 > -
tv karti varsa pcde ondan yapabilir.hertz ayarlarindan yapabilir dusuk hertz dese. ekranin yaninda televizyon yada hoparlor gibi seyler varsa ondan yapabilir -
Bir çok nedeni olabilir, hoparlörden yapabilir, televizyon olabilir? tv kartından pek olmuyor bu sorunlar, yada ben duymadım, hoparlörleri ve televizyonu bir uzak tutarak dene -
quote:
Orjinalden alıntı: RuiNatioN
Bir çok nedeni olabilir, hoparlörden yapabilir, televizyon olabilir? tv kartından pek olmuyor bu sorunlar, yada ben duymadım, hoparlörleri ve televizyonu bir uzak tutarak dene
bende oldu bi kere tv kartindan eski bi tv kartidi.belki yeni tv kartlarinla olmuyo olabilir ama. -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa85
tv karti varsa pcde ondan yapabilir.hertz ayarlarindan yapabilir dusuk hertz dese. ekranin yaninda televizyon yada hoparlor gibi seyler varsa ondan yapabilir
yada senin monitör sıtma olmuşş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X