Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 15.6 Full HD Ekran (40 pin) Satın Al 6 Şubat 2016 21:06 1 1 15.6 Full HD Ekran (40 pin) Hayırlı forumlar arkadaşlar, Kimseyi kandırma niyetim yok ekranda beyaz sayfa açılmadan fark edilmez.Çizikler soft değil muntazam çizgi gibi aşağıya inmektedir. Bir örnek yaparak resimde anlatmaya çalıştım.Direk eklesem belli olmuyor.Muntazam çizikler renksiz transparandır beyaz sayfada belli olmaktadır. Ölü pixsel yok , sıkışma yok görüntü net denemesini yaptım ama ürün bu şekilde geldi o yüzden bu halde takamazdım satışa koymaya karar verdim. SAMSUNG LTN156AT02-H01 LED EKRAN Orjinaldir (Replika değildir). 15.6 Ful HD LED parlak ekran 40 Pin 1366 X 768 pixsel Ürün kutusu poşeti durmaktadır. Resimler Bahsettiğim örnek çizgiler (çizgiler anlaşılsın diye gri yaptım soft değil transparandır) Edit Çalışır vaziyette çekmiştim şimdi ekliyorum (Görüntü olarak asla bozukluk yok) Ürün 150 TL en az ederi vardır.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-ltn156at02-h01-led-ekran-lcd-panel-202308600?gclid=CMnBmOrm48oCFWX3wgodEFwCaA&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS Orjinal MİNİ VGA USB 3.0 Tüm Cihazlarda kullanılabilir SIFIR ORJİNAL ASUS USB 3.0 ETHERNET DÖNÜŞTÜRÜCÜ DOUNGLE (RJ45) ASUS X555&K555 SIFIR KLAVYE TUŞ TIRNAĞI KIRIK DETAYI AÇIKLAMADA