Şimdi Ara

15.6 Full HD Ekran (40 pin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 15.6 Full HD Ekran (40 pin)
    Hayırlı forumlar arkadaşlar,

Kimseyi kandırma niyetim yok ekranda beyaz sayfa açılmadan fark edilmez.Çizikler soft değil muntazam çizgi gibi aşağıya inmektedir.
    Bir örnek yaparak resimde anlatmaya çalıştım.Direk eklesem belli olmuyor.Muntazam çizikler renksiz transparandır beyaz sayfada belli olmaktadır.
    Ölü pixsel yok , sıkışma yok görüntü net denemesini yaptım ama ürün bu şekilde geldi o yüzden bu halde takamazdım satışa koymaya karar verdim.

SAMSUNG LTN156AT02-H01 LED EKRAN Orjinaldir (Replika değildir).
    15.6 Ful HD LED parlak ekran
    40 Pin
    1366 X 768 pixsel

Ürün kutusu poşeti durmaktadır.
    Resimler

Bahsettiğim örnek çizgiler (çizgiler anlaşılsın diye gri yaptım soft değil transparandır)

Edit
    Çalışır vaziyette çekmiştim şimdi ekliyorum (Görüntü olarak asla bozukluk yok)

Ürün 150 TL en az ederi vardır.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-ltn156at02-h01-led-ekran-lcd-panel-202308600?gclid=CMnBmOrm48oCFWX3wgodEFwCaA&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kaptan goptaysan çok güzel yalnız ben cuma gecesi inicem türkiyeye onu nasıl hallederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.