Şimdi Ara

15.5 Yaşımdayım Boyum 167 Boyum Daha Kaç Cm Uzar Tahminen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.75 - 1.80 arasına kadar uzarsın gerisi olmaz..
  • hacı boy olayı cok uyuz bişey 193 boyumdayım hiçde memnun degilim kız arkadasım yanımda acayip kücük gorunuyo :D
    (bu arada facebook profiliyi yazılı olan kuzenim benim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 11 Mart 2010; 10:48:31 >
  • Hayret başlık sakat diyen olmamış şaşırdım iyiye işaret bu
  • İdeal boy sanırım 180 civarı 175-1.85 baya güzel galiba öncesi sonrası sevilmiyor herhalde :
    benimde 1.78 21 yaş.

Doğal beslenin basketbol oynayınen azından 10. ve 22. yaş arası. 10. yaş çoktan geçti diyorsanız farketmez lise de de uzayabilirsiniz orta okulda da. Bilgisayar başında falan durmayın hareketli olun uzarsınız uzayacağınız kadar. Boy genetikle çok bağlantılı ama babadan veya anneden değil baban annen kısa olması etkilemiyor :) Babamda annemde benden kısa 10 santim falan uzunum onlardan ama dayımların boylarıyla aynı sayılırım. Elinizden geleni yapın ama mucize beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 11 Mart 2010; 11:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternal_Fox

süt ve süt ürünleri . özellikle kalsiyumlu süt işe yaradı 182 yim şu an iyi hoş memnunum ufaktan başlar bu işler (yaş 22)

Kalsiyumlu süt nasıl oluyor ya
  • Kardeş bak yaşına göre boyun iyi daha uzarsın.Kaç cm uzayacağını Allah bilir
  • 172-173 olursun heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_flame

boyu değil işlevi

15-20 cm
  • lise hazırlıkta boyum 157 cm di...

lise sonda 182 cm oldu canını sıkma...

ama basketbol oynamayı ihmal etme...
  • ailenin boyları senın boyun kadarsa en fazla 5-6 cm uzar uzunsa bellı olmaz dahada uzarsın bende o yaslarda 1.70 tim sımdı 1.87 yim yas 21
    al sana en basit örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurcan377

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Ben 24 yaşındayım boyum 1.67 beni geçersin herhalde

ben de 18 yaşındayım 165-167 arası
    türkiyede kadınların boy ort.tan memnun olan nadir insanlardanım

Aynen

• benimde boyum 165 - 170 arasında sevgilim bu aralar boyuma yaklaştı tırsıorum geçicek diye.. nisanda 16ıma gircem.. bi uzayım başka bişi istemiyorum..
  •  15.5 Yaşımdayım Boyum 167 Boyum Daha Kaç Cm Uzar Tahminen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMan272 -- 11 Mart 2010; 23:52:58 >
  • 8,25 cm
  • Benim yaş 17 boy da 17 daha uzar mıyım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rec0VeRy -- 11 Mart 2010; 23:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverIsland

quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

uzar

uzamaz

uzar
  • bende 15 yaşındayken 160-162 civarıydım şimdi 19 um 185 boyum var. o zamanlar kilom 75-80 civarıydı şişman duruyordum. ama şimdi 77 kiloyum 185 boyla kilo al bile diyenler var. boy çok önemli cidden
  • Boy uzaması %90 oranla genetiğe bağlıdır, yani elinde değildir. Eline olan kısmı ise spor yaparak -vücut geliştirme önerimdir, düzenli uyuyarak, dengeli beslenerek olumlu yönde götürebilirsin fakat bundan fazla medet umma, çünkü en fazla 7-8 cm civarı uzayabilirsin zannımca. Şunu da unutma, 21 yaşında bile uzayanlar var. Olumsuzluğa kapılman senin için yararlı olmaz. Sakalların belli olur şekilde çıkmaya başlamamışsa gelişiminden umutlu olman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

15.5 Yaşımdayım Boyum 167 Boyum Daha Kaç Cm Uzar Tahminen?

Şu an 20 yaşındasın boy durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.