Şimdi Ara

15.4' Notebook Sırt Çantası Önerisi Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir tane notebook sırt çantası almak istiyorum. İş yerine götürüp, getirmem gerekecek artık notebook u. otobüsle gidip gelirken normal çanta ile taşıması zor oluyor.
    Çantayı yere düşürme, ve bir yere çarpma ihtimaline karşı korumalı ve aynı zamanda yağmurda falan su geçirmeyecek bir çanta arıyorum. Birde fermuarı kitlenebilirse çok iyi olur.
    Bana ne önerebilirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

• Teşekkürler, evet seçenek çok, o yüzden karar veremedim...
  • caselogic yada targus markalarını öneririm. kalitesiz ve adi bir çanta alıpta, notebookunu tehlikeye atma.
  • aslinda sirt laptop cantasi cok mantikli ben kullaniyorum hem normal cantalardaki gibi tek omuza yuklenip agrimiyor hem de kiz arkadasinizla dolasirken canta araya giripte sorun olmuyorbirde sırta yuk bindigi icin daha dogrusu cift omuza daha az yoruluyosunuz
    bu arada ben caselogic kullaniyorum cok memnunum malzeme kalitesi yuksek kullanıslı
  • Targus TSB054 CityGear Sport Siyah Sırt Çantası
    Mükemmel bir sırt çantasıkesinlikle memnun kalırsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, incelerken siteleri şöyle bir çanta ile karşılaştım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=96552&productid=bs5626

Bunda Airbag teknolojisi diye bir özellik var, bu marka ve bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz.

Birde bu var, http://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=NA.TH-CNT.TRR12B

Aklımda, Targus almak var aslında ama diğer alternatiflere da bakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 25 Haziran 2007; 14:10:07 >

• Birde Teknosa'da case logic ler var, onlara da bakıcam...
  • Arkadaslar, çok çesit var secemiyorum, yardimci olun, çogunluk ne al derse onu alicam.
  • Arkadaslar, fiyat performans oranina bakarak, bunu ;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=997&productid=bs19832

almaya karar verdim. Birazdan siparis vericem...
  • Arkadaslar, en son kararimdan da döndüm, Teknosa ya gidip, caselogic nbp3 aldim. Kulaklik cikisi olandan, çanta gerçekten kalite. Inceleyip aldim, tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaslar, en son kararimdan da döndüm, Teknosa ya gidip, caselogic nbp3 aldim. Kulaklik cikisi olandan, çanta gerçekten kalite. Inceleyip aldim, tavsiye ederim...

Bende böyle bir çanta almayı düşünüyordum, ilk düşündüğüm çanta buyudu, (pc net'de görmüştüm) döndüm dolaştım epey çanta baktım ama sanırım bende bundan birtane alıcam, Mixenon arkadaş kararımda çok yardımcı oldu, teşekkür ederim...

Bu arada alabileceğim yer önerisi olan var mı? Hani nette bende bakıyorum ama normal bir mağza biliyorsanız ucuz (istanbulda - mümkünse anadolu yakası) önerebilirseniz çok sevinirim.. Yoksada canınız sağ olsun buluruz bi yerden =) herkese kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pshadow -- 15 Ağustos 2007; 16:43:37 >
  • Ben targus kullanıyorum sırt çantası olarak. son derece iyi.
  • ya biraz baktım da bi teknosa war alabileceğim.. en azından çantayı inceleyebileceğim.. nette de o kdr ucuza bulamadım en aşşa 80'di fiyatı, dün baktım 90 olmuş heralde dolar yüzünden..

targus nasıl? hangi modelini kullanıyosun? (çok oldu ama) nerden ve kaça aldın? =))

ya bana böle çok gözlü bşi lazım.. Şarj aletini, cross kabloyu, cdleri, kamerayı, mikrofonu koymam lazım..
  • yurtdışından alınma çantam ama burada da vardır.

15.4' Notebook Sırt Çantası Önerisi Lütfen!!!

buna biton eşya sığdırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lloyd -- 19 Ağustos 2007; 10:09:40 >
  • bende bir senedir jansport kullanıyorum.fiyatı caselogic e göre biraz tuzlu olsada.malzeme kalitesi ve ergonomisi bana daha güzel geldi.
    benim tavsiyemde kesinlikle jansport .
    tercih sana kalmış ama almışken iisini al derim.ayrıca çantada klasör ,defter,kitap koymaya ayrıca bir bölüm daha var.bilgisayarı koydugun bölmenin etrafı pedlerle kaplı fermuarı su geçirmemesi için deriyle kaplı.
  • llyod türkiyede yok bundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.