Şimdi Ara

15.276 ile Hangi Tıplar Gelir? Yoksa Mezuna Kalınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    Öyle mi diyorsunuz hocam.. Herkes bu sıralamayı harcama diyor. Sanırım gideceğim. Önerebileceğiniz tıp fakültesi var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğitimi çok çok iyi iki dediğim üniversitenin de. Şehri kötü bulduysanız Muğla da iyi olabilir. Mezuna bırakmayın ama kesinlikle bence. Özellikle de tıp istiyorsanız.

• Evet eğitimin iyi olduğunu her yerde görüyorum ama şehir de çok önemli be hocam.. :/

• Jerlamarel kullanıcısına yanıt
    Tabii ki öyle. İçinize sinen yeri yazın ama mezuna sakın kalmayın. Çok zor bir psikoloji. Ben bu sene 3.kez girerek kazandım. Hayatımın en zor zamanlarıydı.

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam..

• Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımlarınız için

• Sakin mezuna kalma bak sakın yaz git 1 sene kayıp bu siralamaya hele

• Okuduğun yerin bir önemi yok,uzmanlık sınavı dediğin olay kendi cabalamanla alakalı.
    Çapa vs oraların öğrencileri daha başarılı olur ama asıl olay senin çalışman. 1 seneye değmez çünkü fakülte = tus başarısı değil,o sınav çok başka bir sınav..

• Joel Embiid kullanıcısına yanıt
    Tanıdığım da aynı böyle söylüyor hocam. Şu noktada, istediğim şehre göre seçim yapmak mantıklı mıdır? Örneğin Atatürk ve Muğla üni arasinda Muğllayı seçmek gibi

• Tutabilecekleri sırala hocam iyiden kötüye.
    Sivas'ta oku ama 1 sene daha riske girme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk ve Cumhuriyet o banttaki en köklü üniler şehirler gözünü korkutmasın ikisininde 60-70 bin öğrencisi var şehirde bunlara göre evriliyor zaten

• Bende 14k'dayım muğla Tekirdağ Edirne ve aydın üzerinde odaklandım tabi gelir mi orası da soru işareti. İyice araştırıcam tercihe kadar çok kararsızım şu anda.

Son olarak şunu söyleyeyim mezuna kalmanızı hiç tavsiye etmem ama tercih sizin tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Hocam şehirler gözümü çok korkutuyor. Fazla mı önyargılıyım bilmiyorum ama, erzurum veya sivas dendiginde kafamda köy gibi bi yer oturuyor. İnsanların nedense yobaz olduğu izlenimi falan

• mr.heda M kullanıcısına yanıt
    Kalmayacağım sanırım hocam. Ama ne yazık ki şehir konusunda çok araftayım.

• Evine yakını yaz.Batı da yaşıyorsan Muğla tutuyorsa yaz.

• Hocam Sivas diyince aklınızda öyle canlanmasın, neden söyleyeyim. Okuyacağınız yer ve KYK yurdu şehrin içinde değil, merkeze gitmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen insanlarla yaşıyorsunuz üniversitede. Benim çok modern bir arkadaşım var orada okuyan. Gidiyor Starbucks'ta oturuyor arkadaşlarıyla keyif yapıyor. AVM var ve KYK yurdu da rahat ve güzel bir yurt. Böyle köklü bir tıpa gidebilecekken bu sıralamayı harcamayın. Muğla hakkında bir bilgim yok ama yine de kötü olacağını sanmam eğitiminin. Bu sıralamayı harcamayın derim.

• Off yaz git ne kalması kardeşim 32k geldi kafayı yiyorum evde senin yerinde olsam dakika düşünmem

• Jerlamarel kullanıcısına yanıt
    Şiddetle muğlayı tavsiye ederim tus'a çalışmaya izin veriyor 4-5-6'sı çok zor değil
  • DÜZCE TIP
  • Ben ayni siralamadayim. Inonu tip (ing) dusunuyom. Nedense kimse yazmamis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.