Şimdi Ara

15.000 TL Hasar Kayıtlı Araç Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model Fiorino araç alacaktım satıcı sadece tampon değişik dedi ama tramerde sorgulattığımda direksiyon kutusu rulman davlumbaz takoz degismis airbagler patlamis emniyet kemerleri degismis sağ camurluk sol camurluk degismis ve daha bir ton degisen ile beraber 13 bin lira tek kaza kaydı var. Ayri kazalarla beraber toplamda 15 bin tl hasar kayıtlı. Adam 30 bin lira istiyordu ben de sorgulatinca vazgectim doğru mu yaptım acaba? İnternette benimki ile benzer durumlar icin yeni model araclarda ufak bi kazada o kadar hasar kaydi cikariyolar falan diyenler de olmus sanayiden cikamazsin satamazsin diyenler de olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 11 Nisan 2015; 18:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airbagın patlaması bile almamak için mantıklı bir neden adam sazan arıyor

• Airbag patlamış araç pert sayılıyormuş sanırım?

• vazgeçmişsiniz birde doğru mu yaptım diye sormuşsunuz! doğru yapmak değil de paçayı iyi sıyırmışsınız eğer alsaydınız ölümüne pişman olurdunuz adam resmen enayi avına çıkmış, vazgeçmekle çok iyi yapmışsınız. yıllarca emek verip biriktirdiğiniz parayı buna bağlasaydınız gece uyku tutmazdı, başka araba bakın derim
  • Arkaniza bakmadan kacin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi yapmak ne kelime iyi Kurtulmussunuz okadar hasar kaydı bide üstüne 30 bin tl ? Vay be bizim burda mahallede Fiorino vardı 2011 60 binde 24 bin tl istiyodu kazasız belasız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.