Şimdi Ara

15.000-18.000 araç yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model benzinli palio ya sahibim. araç çok yaktığı için satmayı düşünüyorum. onun yerine ekonomik 15.000-18.000 arası önerebileceğiniz araç var mı?
    albea dizel düşünüyorum 15000 e temiz araçlar var netten baktığım kadarıyla.
    ayrıca lpg veya dizel arasında en iyisi hangisidir?

• dizel alacaksan temiz olmasına dikkat et
    lpgde seçenek çok
  • ikinci elde dizel tavsiye etmiyorlar, bence lpg daha iyi olur. 15-18 arası ise honda civic iyi gider
  • Fabia iyi bir seçenek olabilir.
  • Dizel alacaksan corsalara bir bak derim. 2001 yılından sonraki modeleri 1.3 lt ve 1.7 lt oalrak piyasada ve ikinci elde tutuluyor. Yada arkadaşların dediği gibi lpg'li bir araç al. Astra, focus ve octavialara bir bak.
  • civic- astra
  • Dizel alacaksan temiz bir Accent Era 1.5 CRDİ, Kia Rio CRDİ veya Renault Clio 1.5 dCi olabilir.
    LPG li alacaksan Ford Focus derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O paraya 200-2002 Opel Astra 1.6 (ama o da çok yakar)
    2003 civarı Focus
    ya da dizel 2004 ford fusion
    Dizelde çok iyi kontrol etmek lazım.
    Ya da arabayı al sen tüp tak!!!
  • 2002 üstü fiesta düşünülebilir.
    Ya da daha spor olsun denirse Opel Astra...
  • çok yakıyo palio lar gerçekten

bence sınıf atlayın; vectra 100.yıl 2.0 lpg li,daha yeni isterseniz megane 2 1.4 olabilir..ford focus olabilir..seçenek gerçekten çok fazla..daha ayrıntılı olarak araçta neler istediğinizi yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz..
  • dizelin 2.eline çok dikkat etmek lazım.temiz bulabilirseniz alabilirsiniz.
    sizin durumunuzda lpg avantajlı gözüküyor.
  • lpg'nin çok sorun çıkarmasından korkuyorum.
    dizelde yok o ayarıydı bu ayarıydı uğraşmam diye düşünüyodum.
    2. el ve yedek parçalarında çok uğraştırmayacak, yakıttan çok çektiğim için beni üzmeyecek, spor veya normal farketmez içi geniş olsun yeter. Getz ler gibi ufacık olmasın mesela.

mesajlarınız için çok teşekkürler
  • Fiesta tdci alınabilir o fiyata. Malzeme kalitesi biraz vasattır onun dışında iyi arabadır.
  • peki neden albea olmaz?

focus düşünüyorum ama lpgden de açıkçası tırsıyorum
  • arkadaşlar ayrıca ben bayanım. erkek arabası gibi duruyo bazıları :)
  • albea alabilirsim bi sorun yok 2 ci el alıcaksınız tanıdıktan almaya çalışın etrafta satan akraba arkadaş varsa onlardan almaya bakın. Yoksada netten gazeteden bakarak alabılırsınız servise götürüp göstertmeyi unutmayın. Dizel Hyundai accent era bakablirsin bu arada. Daha kaliteli bir araç albea lardan.genelde fiat arabalarının kalitesi arıza istatistiği kötü olduğu için çok önermez kimse burada. Bence hyundai accent era lara bak diyorum.
  • lpg li araç alırsan toyotalara bak derim hem parçası ucuz sayılır hemde lpg ye uyumu çok iyi diyorlar.anladığım kadarıyla ekonomi ve sorunu fazla olmayan araba istiyorsun.bu yüzden toyota öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.