Şimdi Ara

14ünde 44ünde kadınlar hep aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimiz bir şekilde masum geliyoruz dünyaya, fakat öyle ya da böyle yaşadıklarımızdan, gözlemlediklerimizden dolayı kişiliğimiz şekilleniyor.

ama bu kadınların bazı özellikleri var ki hepsinde olan kişilik özellikleri bunlar.

dengesizlik diz boyu, olgunluk falan söz konusu değil onlarda yaşı ne olursa olsun hepsinin içinde gizli bir prenses mevcut.

gel - gitlerini biz anlayışla karşılamak zorunda kalıyoruz, biz aynı gel gitleri yansıtırsak eğer, çocuk musun, ergen misin muamelesi görüyoruz.

bazen şunlar gerçekten doğru, bir işin heyecanı kaçtı mı, hele haketmediğin şeyler gördün mü uzayacaksın oradan... uğrunda savaşınca da bir şey değişmiyor... (bu kısım tecrübeyle net sabittir.)

içimi dökmek istedim

• Döktüysen temizleyelim qnq
  • Muhtac kalmayacagimi bilsem cok buyuk laflar ederim de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen su prenseslik olayi bütün kadinlarda var ben sunu isterim sunu alin şundan istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu genelleme işini bırakın artık size dandiği denk geldi diye milleti kadinlardan sogutmaya calismayin kadinlar nasil butun erkekler ayni diyince kiziyorsak ayni durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Şu genelleme işini bırakın artık size dandiği denk geldi diye milleti kadinlardan sogutmaya calismayin kadinlar nasil butun erkekler ayni diyince kiziyorsak ayni durum

yok arkadaşım sorun şu;

benden önce dandiklere denk gelmiş, o da dengesizleşmiş.
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.