bende 14T Pro var ben memnunum oyunda oynuyorum arada 14T kullanan bir kesim memnun bir kesim memnun değil ama genel olarak bir memnuniyet hakim |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 14T pro telefona imei attırdım ama server kayıtlı olarak mı atıldı eski usulle mi bilmiyorum. Telefonde güncelleme var. İmei silinir diye yüklemiyorum.Server kayıtlı olunca güncellemede sorun olmuyormuş.Telefonun server kayıtlı mı yoksa eski usul imei kayıtlı mı olduğunu nasıl anlayabilirim.imei atan kişiye sorma durumu yok. |
eğer telefonun içi açılarak yapıldıysa direnç kayıtlıdır ve 2 imei de kayıtlıdır telefon açılmadan yağıldıysa server kayıtlıdır, server kayıtta genelde tek sim olur telefonun imei numaralarına bakın biri sizin verdiğiniz imei diğeri farklı olması lazım, server kayıtta 1 imei rastgele atar eğer telefonun orjinal imeilerine biliyorsanız ordan anlarsınız son durumda bu telefonda hem direnç hem server kayıtta güncellemede bişey olmuyor, güncelleyip imei giden duymadım daha |
Merhaba, Xiaomi 14T model telefonum imei süresinden dolayı 2 ay içinde kapanacak. Server kayıtlı olduğunu öğrendim. Herhangi bir kayıt işleminde bana yardımcı olabilecek yada iletişim kurabileceğim bir yer var mıdır ? Forumda kayıt işini yapabilenler var sanırım. Antalyada ikamet ediyorum. |
Ayarlar>Telefon hakkında>Tüm özellikler>Çekirdek sürümüne arka arkaya 6-7 defa tıklayın test uygulaması açılacak burdan check version info'ya tıklayın aşağıda hardware version yazıyor, orası yeşil ise direnç işlemi yapılmamış demektir. |
merhabalar, bu server kayıt ile ilgili kafama takılan bir soru var. elimde faturası bana ait ve imei'sine güvenebildiğim tek bir cihaz var, aktif olarak kullandığım çift simli bir poco x3 nfc. sim1 ve sim2'sinin iki ayrı imei kodu var her ne kadar sadece son 2 rakamları farklı olsa da. ben eski cihazın sim1 imei'sini yeni bir cihaza server kaydı yapan arkadaşlara verdiğimde eski cihazın sim1'ini elbette ki kullanamam ancak sim2'yi kullanmaya devam edebilir miyim? ya da gelecekte bu sim2 imei'si ile başka bir yd cihaz server kaydı yaptırabilir miyim? bunu da şundan soruyorum eğer ben sim1 imei'sini server kaydı yapacak arkadaşa verdiğim anda cihazdaki sim kartı sökeceksem, yeni cihaz bana kargo ile gelene dek 2-3 gün boyunca telefonsuz kalacağım. herkes bunu göze alıyor mu yoksa milletin elinde bol bol eski cihazlara ait imei'ler mi var ki böyle dertleri olmuyor :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 5 Temmuz 2025; 14:19:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba Şubat 2025 tarihinde Xiaomi 14T pro satın aldım ilk 4 ay bitmek üzere server kayıt yaptırabileceğim yada yaptırıp memnun olan arkadaşlar kime ve nasıl yaptıracağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba; Mevcuta ilaveten yeni bir tane daha YD 14T Pro satın aldım. 1.0.4.0.UNNMIDC sürümü ile geldi ve iki güncelleme aldı. Şu anda 2.0.104.0.VNNMIDC fw'ye upgrade oldu. Bu sürüm global mı? Bazı fw indirme sitelerinde ( https://xmfirmwareupdater.com ) bu sürümleri bulamadım. |
Eski nick: Kokanche Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802 – 202 -102 - C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Extra DSL (KN-2112), Tp-Lİnk Archer C60, Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
|