Şimdi Ara

14d item

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni update geliyor sanırım isroda gördüğüm uzağım, 13legenddan güçlü mü olacak bu itemler? Aydınlatabilecek arkadaşları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D14'ün de magic, rare ve legend'ları var. Tabii ki D13'ten iyiler.

• D14 itemleri elbette ki D13'ten daha iyidir. Fakat yeterlilik cezası 123 lvl'da kalkıyor. Yani karakterin lvl'ı 120 ise uprage yapmanızda bir sakınca olmaz. D13 legend bir itemi D14 yapmak istiyorsanız. D13 iteminizin +7 olmasi gerekiyor. Bunun için D13 Proof Stone almanız gerekiyor.

Tüm setinizi komple +7 yapmak bir an da olmayabilir. Bilenler bilir Proof alchemy sistemi zordur. Bu sizin daha da çok para harcamanız anlamına gelir. Alchemy sistemi ile uğraşmak istemiyorum derseniz oyun içerisinden item satın alabilirsiniz.

+7 legend bir item giysi ise ; 25b 30b arasında olur.

+7 legend ring basması normal itemlere göre zor olduğundan dolayı 50b'ye kadar çıkabilir fiyatı. Çünkü gerçekten zor.

+7 legend silah genelde pek bulamazsın. Çünkü silaha sahip olan kişiler örnek vereyim sana kendimden +7 silahımı D14 Yaptım. Ve magic pop gori ile çevirttim. Tabiki her zaman uygulamış olduğum teknik ile. +5 verdi. Yani bu şu demektir. Benim silahım +7 ve +12 silaha sahip olan bir kişiyle tamamıyla aynı eş değerde olmuş oldu. Eğer ki +7 iken satma gibi bir düşünceye girseydim. 30b gibi bir fiyaya gidicekti. Şuan 65b offer gelmesine rağmen satmıyorum. Oyun da piyasayı takip etmek çok önemli.

Özelliklede stall sistemi :) 1 ay önce 10 tane d13 proof stonu 3b gibi komik bir rakama almıştım. Sanırsam koyan adam yanlışlıkla dalgın kafayla koymuş. Ama o onun şuçu. Ben olmasam başkası çekecekti. Arkadaşlarıma ve guilddimdeki sevdiğim dostlarıma dağıttım. Oyunu bırakıcak bir adam globel ile +12 rare eu d13 kalkanı 10b'ye koydu. Hemen çektim 28b'ye sattım.

D13 legend +7 bir silahı offer stallına koymuş lakin stall'ı yanlışlıkla açmış :D 10b'ye onu da çekmiştim. Bu yaptıklarım bir level stall charımla yaptığım şeyler buna benzer bir sürü şey var. 10b paramı 60b yapmıştım. Al sat işiyle.

Goldbot olayı çok yaygındır. Ona hiç girmicem ama çok kazançlı ve karlıdır. Hemde karakterlerin lvl atlar.

Taxiye gelirsek taxi bana göre getirisi çok olmayan acil paraya vs. Bir şey alacak olan kişilerin uyguladığı yöntemdir.

Temple lucky eventinde bir sürü egy itemleri düşürmüştük. Ve hep legend çıkartmıştım. Party charlarımın üstlerini legend yapmıştım. Üstüne sattıklarım da oldu. Ayrıca str 18 pet buff'u düşürmüştüm 18b'ye satmıştık tabi 3 ortak :D ama para paradır.

Günlük görev başlı başına en güzel ve kolay şeylerden birisidir. Benim sistemim.

/ 71-75 lvl arası 16 tane charım var ve bana her gün 5,6 adet sos som sun itemleri veriyor. 10dg sun silaha +7 basıp 7b'ye satmışım.

/ 101-106 arası 9 charım var onlar da 12dg legend magic rare çıkartıyor veyahut egy itemleri artık yapmiyorum değeri kalmadı pek.

/110 - 121 arası 14 tane charım var ama item düşme olasılığı daha da az. Ama en azından item itemdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• D14 itemleri elbette ki D13'ten daha iyidir. Fakat yeterlilik cezası 123 lvl'da kalkıyor. Yani karakterin lvl'ı 120 ise uprage yapmanızda bir sakınca olmaz. D13 legend bir itemi D14 yapmak istiyorsanız. D13 iteminizin +7 olmasi gerekiyor. Bunun için D13 Proof Stone almanız gerekiyor.

Tüm setinizi komple +7 yapmak bir an da olmayabilir. Bilenler bilir Proof alchemy sistemi zordur. Bu sizin daha da çok para harcamanız anlamına gelir. Alchemy sistemi ile uğraşmak istemiyorum derseniz oyun içerisinden item satın alabilirsiniz.

+7 legend bir item giysi ise ; 25b 30b arasında olur.

+7 legend ring basması normal itemlere göre zor olduğundan dolayı 50b'ye kadar çıkabilir fiyatı. Çünkü gerçekten zor.

+7 legend silah genelde pek bulamazsın. Çünkü silaha sahip olan kişiler örnek vereyim sana kendimden +7 silahımı D14 Yaptım. Ve magic pop gori ile çevirttim. Tabiki her zaman uygulamış olduğum teknik ile. +5 verdi. Yani bu şu demektir. Benim silahım +7 ve +12 silaha sahip olan bir kişiyle tamamıyla aynı eş değerde olmuş oldu. Eğer ki +7 iken satma gibi bir düşünceye girseydim. 30b gibi bir fiyaya gidicekti. Şuan 65b offer gelmesine rağmen satmıyorum. Oyun da piyasayı takip etmek çok önemli.

Özelliklede stall sistemi :) 1 ay önce 10 tane d13 proof stonu 3b gibi komik bir rakama almıştım. Sanırsam koyan adam yanlışlıkla dalgın kafayla koymuş. Ama o onun şuçu. Ben olmasam başkası çekecekti. Arkadaşlarıma ve guilddimdeki sevdiğim dostlarıma dağıttım. Oyunu bırakıcak bir adam globel ile +12 rare eu d13 kalkanı 10b'ye koydu. Hemen çektim 28b'ye sattım.

D13 legend +7 bir silahı offer stallına koymuş lakin stall'ı yanlışlıkla açmış :D 10b'ye onu da çekmiştim. Bu yaptıklarım bir level stall charımla yaptığım şeyler buna benzer bir sürü şey var. 10b paramı 60b yapmıştım. Al sat işiyle.

Goldbot olayı çok yaygındır. Ona hiç girmicem ama çok kazançlı ve karlıdır. Hemde karakterlerin lvl atlar.

Taxiye gelirsek taxi bana göre getirisi çok olmayan acil paraya vs. Bir şey alacak olan kişilerin uyguladığı yöntemdir.

Temple lucky eventinde bir sürü egy itemleri düşürmüştük. Ve hep legend çıkartmıştım. Party charlarımın üstlerini legend yapmıştım. Üstüne sattıklarım da oldu. Ayrıca str 18 pet buff'u düşürmüştüm 18b'ye satmıştık tabi 3 ortak :D ama para paradır.

Günlük görev başlı başına en güzel ve kolay şeylerden birisidir. Benim sistemim.

/ 71-75 lvl arası 16 tane charım var ve bana her gün 5,6 adet sos som sun itemleri veriyor. 10dg sun silaha +7 basıp 7b'ye satmışım.

/ 101-106 arası 9 charım var onlar da 12dg legend magic rare çıkartıyor veyahut egy itemleri artık yapmiyorum değeri kalmadı pek.

/110 - 121 arası 14 tane charım var ama item düşme olasılığı daha da az. Ama en azından item itemdir.

Daha çok sistem var. Uzun bir yazi oldu sanırım umarım bir nevzede olsa yardımcı olmuştur. Fakat bu soylediğim seyleri yapabilmek zordur. Zamanınız ve bot ile ilgili tecrubeleriniz varsa çok iyi bir şekilde oyuna para vermeden oyundan hem para kazanırsıniz hemde real olarak TL'ye çevirebilirsiniz. Ama öyle hemende prof bir oyuncu olamıyorsunuz. Onu da belirteyim. Az da olsa iyi bir ingilizceye sahip olmanız ve pc başında bir takım işleri ayarlayabilmek için zaman önemli bir rol oynar. Oyuna para verseniz dahi sahip olacağınız şeyler çok az olacaktır. Ben para vermeden bir sürü karakter ve iteme aynı zaman da her karakterime set yaptım. Bunlar kendi emeğim ile oldu. Adam gider 120 lvl chara 150tl 200tl para verir. Seti rare magic legend karışıktır. Aşırı derecede pahalıdır. Real TL ILE CHAR ALMAKTANSA. Oyun goldu ile 9-10b gibi bir rakama 120 lvl char alabiliyorum.

• Anonymous.SLY kullanıcısına yanıt
    Yeterlilik cezası 124'te kalkıyor diye biliyorum.

70'lik iki partin var sanırım. Bunları Taklamakan'da kasıyorsundur büyük ihtimal. Bu iki partiden gelen haftalık ya da aylık gold gelirini öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Mart 2015; 18:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Yeterlilik cezası 124'te kalkıyor diye biliyorum.

70'lik iki partin var sanırım. Bunları Taklamakan'da kasıyorsundur büyük ihtimal. Bu iki partiden gelen haftalık ya da aylık gold gelirini öğrenebilir miyim?

Yeterlilik 123 lvl'da kalkıyor. Taklamanın girişi var ufak arena oraya script ile charlar gidiyor sadece günlük görev için ordan da sos, som ve sun çıkartıyorum. Gold kasma işi düşük lvl'da bir getiri sunmaz. 95 üstü 8/8 Europa bir party ile olursa daha iyi olur. ve getiriside olur. Sadece lvl charlardan her ay 25b'ye yakın para kazanıyorum. Hergün % 100 item düşüyor. Düşmeme olasılığı yok çünkü lvl düşük lucky eventinde çok işimi gördü açıkçası. Şuan için pek satış yapamıyorum. Herkes D14 yapmak için uğraşıyor. D13 fiyatları düşüşte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 12 Mart 2015; 20:25:48 >

Bende bir tane parti var. D14 stone ve bu aralar pledge of love satıyorum. Son etkinlikte avatar kazandım tüm char'larımda, eski avatar'larını falan da sattım. Birkaç ay önce de +7 silahımı sattım. Çünkü gereksiz buluyorum. Şahsen zevk almıyorum bu oyundan. Havadan para kazandırdığı için oynuyorum daha çok. Birkaç gün önce elime 30B para geçti, D14 silah alayım dedim, vazgeçip ₺'ye çevirdim, cebime attım.

Bu arada hangi server'dasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Mart 2015; 22:30:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOS İTEMS!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende bir tane parti var. D14 stone ve bu aralar pledge of love satıyorum. Son etkinlikte avatar kazandım tüm char'larımda, eski avatar'larını falan da sattım. Birkaç ay önce de +7 silahımı sattım. Çünkü gereksiz buluyorum. Şahsen zevk almıyorum bu oyundan. Havadan para kazandırdığı için oynuyorum daha çok. Birkaç gün önce elime 30B para geçti, D14 silah alayım dedim, vazgeçip ₺'ye çevirdim, cebime attım.

Bu arada hangi server'dasın?

Aynen söylediğin gibi fazla item her charda olması fazlalık ve gereksiz masraf gibi gözüküyor. Bende satıyorum bu aralar pek girmediğim için pledge of love ile ilgilenmiyorum. Arkadaş charlarına toplatıyor. Ve satıyor 40-50m'den. Benim düşüncemde aynı. Oyun artık eski tadını vermiyor ne yazık ki. Çünkü asıl amaç para ve en iyi olma çabaları olduğu için böyle. Eskisi gibi aktif olmamaya çalışıyorum. Günlük görev, jop, steria clash ve stall sistemini kullanıyorum. Goldbot olayındam bahsetmedim. O zaten sabit olan bir şey benim server athena senin? :)

Abi, oyunda zevk falan kalmadı, buna millet alıştı zaten. Hepsinden geçtik artık. 3-4 aydır oyun çok sorunlu. Sabah kalkıyorum, oyuna update gelmiş, bot yeni sürüm istiyor falan filan... Gerçekten bunlardan bıktım artık. Neyine katlanıyoruz bu oyunun, halen anlamış değilim.

Oceanus server'ındayım ben.
  • quote:

Abi, oyunda zevk falan kalmadı, buna millet alıştı zaten. Hepsinden geçtik artık. 3-4 aydır oyun çok sorunlu. Sabah kalkıyorum, oyuna update gelmiş, bot yeni sürüm istiyor falan filan... Gerçekten bunlardan bıktım artık. Neyine katlanıyoruz bu oyunun, halen anlamış değilim.

Oceanus server'ındayım ben.

Neredeyse 4 aydan fazla lag sorunu var. Oyunda. Aşırı derecede oyunu oynanmaz hale getirdiler. Eskisi gibi önem vermiyorlar artık. Koskoca Joymax şu oyunu maffetti. Benim SRO Dışında denediğim oynadığım diğer online oyunlarda neredeyse lag sorunu diye bir şey yok. Yani gülüyorum bu firmaya sadece. Oyunda gördüğüm tek şey herkes ticaret haline getirdi bu oyunu. Phbot kullanımı aşırı derecede arttı. Kale savaşı alternatif eğlence onun dışında pvp olayı bile yok. Yani ben ticaret yapan bir insanım aynı zaman da eğlenmeyide seven. Fakat artık benim için yavaş yavaş sona doğru gidiyor Silkroad Online. Şuan beni oyuna bağlayan tek şey tanımış olduğum arkadaşlarım ve kardeş niteliğinde dostlar.

Senin yorumunu okumuştum. Botunu TL ile siteden uzatıyorsun anladığım kadarıyla Sende phbot kullanıyorsun. 3b gibi bir rakam duydum. Alternatif olarak oyunda ortak olabilirsin benim gibi ben 1B ödüyorum 28 günlük alıyorum. Mısırlı birisinden. Farkeden bir şey olmuyor. Global atıyorum : WTB phbot 4 week. Şeklinde ilk olarak id-pw alıyorum ve ondan sonra adama parasını ödüyorum. 2 aydan beri böyle benim sistemim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 13 Mart 2015; 13:43:52 >

Evet, phBot kullanıyorum. Ortağa ihtiyaç duymuyorum. Gerçekten ucuz ve kaliteli bir bot. Özellik bakımından da en iyi bot. Zaten clientless özelliği tek başına yetiyor. Dolar yükseldikçe pahalılaşıyor. Ben bu aralar 6 haftalık uzatıyorum.

Ben para kazanamamaya başladığım an bırakırım diyorum ancak bu oyun alışkanlık olduğu için oynamaya devam ederim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.