Şimdi Ara

147 kablo tesisatı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2003 model alfa 147 aracıma küçük bir anfi takmak istiyorum ancak anfinin + besleme ucunu nasıl alacağımı çözemedim akünün + kutup başından bagaja kablo çekmem lazım ancak kabloyu geçirecek delik bulamadım italyanlar nasıl tasarladıysa bulamadım işte daha önce park sensörü takarkende çok uğraşmıştım bu konuda bilgisi olan var mı kabloyu nereden araç içine alabilirim yardımlarınızı bekliyorum

cool2hate - gelişim için kendini feda etmeye hazır tıpkı uzay maymunları gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Plaka aydınlatmasından çek benim park sensörü için servis beslemeyi oradan almıştı.

park sensörünü daha önce halletmiştim bagaja koyacağım anfi için akünün + kutup başından enerji kablosu götürmem lazım yani motor kaputunun içinden bi şekilde araç içine girmem lazım o kadar aradım bi delik bulamadım mutlaka bi yerlerden bi kablo girişi olması gerekiyor
    Alfa Romeo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.