Şimdi Ara

14500'e SATILDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 model ilk ve tek sahibi olduğum Opel Astra GL NB aracımı satıyorum. İnternet sitesine verdiğim ilandan copy-paste yaparak aracımın özelliklerini aşağıda sıralıyorum. İkamet yerim Ankara. Aracım için 16.000 TL istiyorum.

Aracımın olumsuz yönleri:
    ----Kilometresinin 198.000'de olması,
    ----Dolu yemiş olması nedeniyle kaportada ezikler olması (Tamirciler kasko kapsamında düzeltebileceklerini söyledikleri halde bunu doğru bulmadığım için yaptırmadım. En son resme dikkatli bakılınca ezikler görülebilecektir.)
    ----Yedek anahtarı yok ve uzaktan kumandası maalesef çalışmıyor.
    ----Araç ilk çalıştığında benzinde iken gaz yemiyor, LPG'ye geçince herhangi bir sorun kalmıyor. Yani ilk çalışmada LPG'ye geçene kadar birkaç saniye beklemek gerekiyor.

İyi ve avantajlı yönleri:
    ----Aracımın ilk sahibiyim. Bugüne kadar sürekli tek şoför tarafından kullanıldı.
    ----Aracımın herhangi bir kazası yoktur. Trafik ışıklarında iki kez arkadan arabama çarpılması sonucu 2 kez tamponu kaskodan değiştirdim. Bunun haricinde aracımda değişen parça bulunmamaktadır.
    ----Yaptığım kilometrenin çok büyük kısmı Ankara-İstanbul otobanında olmuştur. Bugüne kadar rutin masrafları haricinde aracım bana hiçbir masraf çıkarmadı. Benden sonraki kullanıcısına da uzun yıllar sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Aracımda Atiker marka sıralı sistem LPG bulunmaktadır.
    Ülkemizde 2. el araç alımında en büyük risk araçların kazalı çıkmasıdır. Ben aracımın ilk sahibiyim, sürekli kendim kullandım. Bahsettiğim gibi arka tampon hariç değişen veya boyalı hiçbir parçası yoktur. Bu yaşta bir araçta bu şekilde garanti zor bulunur. Gerçek kullanıcı için ideal bir araç olduğunu düşünüyorum. Aracın kilometresi ve kaporta durumu nedeniyle fiyatını düşük tuttum.
    İlanımın linkini aşağıda veriyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-ilk-sahibinden-2001-model-kazasiz-opel-astra-30905244/detay

Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.

10 YILLIK EMEKTARIMI EN SONUNDA 14500'E SATTIM. ALAN ARKADAŞ HAYRINI GÖRSÜN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar80 -- 19 Eylül 2010; 23:00:37 >

• gayet düzgün ve dürüst bir ilan olmuş hayırlı satışlar. maalesef dolu çok hasar verdi ankara arabalarına.
  • Sahibinden.com ve arabam.com'a ilan verdim aracım için. Ancak sanırım dürüst ilan vermiş olmanın cezasını çekiyorum. 2000 ve 2001 model opel astraları incelediğimde kilometrelerinin 100.000 ve civarı olduğunu görüyorum. Bu arabalar için 17 ile 19 bin arası para isteniyor. Ben açıkçası 10 yaşında bir arabanın 100.000 km. olmasının çok zor olduğunu, bu araçların çoğunun km.si ile oynandığını düşünüyorum. Asla yapamayacağım bir şey ama aracımın km.sini 100.000'e düşürtsem herhalde peynir ekmek gibi satılır. Ama dürüstlüğün cezasını çekiyorum, fiyatı piyasaya nazaran düşük tutmama rağmen aracımı satamıyorum. Ben bu işten bir şey anlamadım.
  • hocam hiç mi arayıp da teklif veren olmuyor?
  • Bir iki kişi aradı ilk baştan. Onlara biraz nazlandık, şimdi de ne arayan var ne soran. Son ümidim seri ilanlar. Yarın gazetelerde yayınlanacak bizim ilan. Kısmet artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.