Şimdi Ara

144hz 2K mı yoksa 280hz 1080p mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, büyük ihtimalle yeni çıkacak rtx 3000 serisi ekran kartlarından 3060 ya da 3060super alacağım. Yani rtx 2070s civarındaki bir ekran kartı için siz 144 hz 2k mı yoksa 280hz 1080p mi tavsiye edersiniz? Monitörler IPS ekrandır. Cevaplarınızı bekliyorum. Aynı zamanda bana bildiğiniz bir monitör varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2k tabiki. aaa oyunlarda hadi 100 alırsın da 280e zor çıkarsın. 144 ün tadını hissedersin ve kalite olur <3
  • Qhd 144 hz

• An itibariyle 2060 gibi bir kart 2K çözünürlük için yetersiz kalır. Ama 3060 yada 3060 Super, 2070 Super gibi yada daha iyi performans gösterecek. Bu yüzden 2K monitör almak mantıklı olur.

Bunun dışında; sistemde kullandığın monitör, ekran kartı yada işlemci gibi sıklıla değiştireceğin bir bileşen değil. 2K yatırımı uzun vadeli olur ve daha fazla keyifle oyun oynarsın.

Tavsiye model:

• Morenlies M kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar bu monitör 2 haftadır herkes öneriyor, marka viewsonic 3k veriyorsun, pivot özelliği yok hiç bir şey yok, biraz estetik arayın ya.
  • Herkese çok teşekkür ederim. 2k almayı daha mantıklı buldum.

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyat bandında biliyorsanız monitör önerebilir misiniz ?
    Markaları falan da bilmiyorum 3k bütçem var 2k 144hz monitör arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt

Yukardaki model zaten samsung un bayadır ürettiği model kısaca araştırılıp alınabilir.
    www.hepsiburada.com
    LG 32GK650F 31.5" 144Hz 1MS (HDMI+Display) FreeSync Monitör Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-32gk650f-31-5-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-monitor-p-HBV00000N8O4O?magaza=Gamers_Arena

Bu modeli ise ilk defa gördüm QHD ve 31.5" fiyat uygun iyice araştırılıp alınabilir.

• SMTZHR kullanıcısına yanıt
    Samsung guzel gozukuyor ama kavisli hocam tesekkur ederim

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Kavisli ekranları ben de bir türlü sevemedim, oyunlarda hızlı sahnelerde yan kısımlar kötü bir görsellik yaratıyor, flat ekranlar tercihimdir her zaman. Fps'yi ekranın yenileme hızına denk getirmediğiniz sürece, 280hz 360hz olmuş bir anlam ifade etmiyor, akıcılık anlamında söylüyorum. Zaten bu yüzden Freesync ve Gsync ayrıca devreye giriyor, yüksek hz'li ekranlar CS tarzı düşük grafikli oyunlarda işe yarar sadece, ekran kartı güçlüyse 144hz'lik QHD ekran en mantıklı tercihtir. Benim tercihim IPS panelde LG 27GL850-B olurdu, Nano IPS düşük gecikmeli, yeni teknoloji olması gibi avantajları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Eylül 2020; 0:51:56 >
  • Hocam söylediğiniz monitör çok güzel gerçekten fakat 4500 TL verebilecek bir durumum yok maalesef.
    5700 xt ekran kartım hocam.
  • Shooter seviyorsan tereddütsüz 280 hz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AOC AG273QX (Fiyatı 4200 -4500 arasında) Piyasadaki En İyi Va Panel

27" 2K 165Hz
    400 cd/m2
    Va Panel
    Displayport 1.4 çıkış
    sRGB %122
    Adobe RGB %99
    NTSC %102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 1 Eylül 2020; 12:25:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.