Bildirim
144 hz monitör aldım ama fifa sınırsız fps olmuyor görüntü kırılıyor özellkler aşağda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vsync açman gerek kırılmaları önlemek için kapatman değil. fps yi monitörün yenileme oranına sabitler ve kırılmaları önler. -
acıp da denedım kapalı da, oyun ıcınde 30-40 fps den fazla olmuyo 60 a kıtlesem de sınırsız yapsam da varmı bunun bı nedeni nvidia ayarlarını nasıl yapmam lazım, üçlü arabellekleme ve kenar yumuşatmalar etkılıyo mu fps yı normalde 60 a kıtleyınce 60da kalıyodu olmuyo dünden beri -
Tabiki de etkiler hatta en çok etkileyen şeylerden birkaçı dediklerin. kenar yumuşatmayı kapatırsan eğer fps de büyük artış olacaktır ve 60 fps görebilirsin tekrar. Ayrıca Nvidia ayarlarını olduğu şekilde bırakmanı tavsiye ederim. Gerekli ayarları oyun içinden yaparsan senin için daha kolay olur. Her seferinde denetim masasından uğraşmak zorunda kalmazsın. Kenar yumuşatma yani anti-aliasing diye geçiyor yanılmıyorsam bunun dışında physx particles ve post fx ayarları fps yi önemli ölçüde etkileyen faktörler. bunları açıp kapatarak kendine göre ideal fps yi bulabilirsin. -
fifa en az 256 bit istiyomuş ekran kartını benimki128 bitmiş, yarın 256 bit bişeyle değiştircem sanırım duzelır başka seçenek kalmadı -
hala akmıyo oyun sistemle mi alakalı anlamadım ya haymk
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oyunu tam ekran yapma
- mss32.dll hatası
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- bios usb görmüyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- mobil veri açılmıyor
- iso dosyası nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- root ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X